Šta je novo?

Misljenje za cooler

• Začetnik teme Začetnik teme FXGT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poslednja izmena:
ma znam gde ima i cena interesuje me da li neko na forumu ima doticni i kako radi a zalmani kod dolez-a sa foruma

Cooler deluje odlično ali 320g je mnogo da visi naopačke, bar meni. Što se tiče rezultata lepo se vidi da su prilično blizu sa Zalmanima. Skrenuo bih Vam pažnju na APACK ZEROtherm GX700 koji je jeftiniji a nudi gotovo isto što i ostali u ponudi. Jedino što je tihi od ostalih.
http://www.zerotherm.net/eng/product/GX700.asp

Poslednja izmena:
bez kompromisa ..... Zalman VF900Cu !

PS - mada i ovaj APACK ZEROtherm GX700 obecavajuce deluje.

14dB se provereno ne čuje. Duplo je manji (dakle manje zahtevan za montažu) od VF900 a ima heatpipe. Ja bih ga prodao nikad ali ne paše na Gainwarda 7600GT jer Gainward ima filozofiju SAM SVOJ MAJSTOR i buši rupe na PCB-u suprotno od ostatka proizvođača. Ni Zalman logično ne paše ali sam ga modovao (izbušio dodatnu rupu) i završio posao. Kod GX700 ne vredi da se buši zato što su mu rupe ustvari navoji (jedino da narežem navoje a to je baš cim). Šteta.

koji Zalman ti ne pase na 7600GT ?

Ja na staroj grafickoj imam VF700Cu i fenomenalan je. Srafovi dobro drze tako da tezina nije nikakav problem a 900tka je jos bolja, pravo inzenjersko remek delo (bar po prikazima)

po meni je steta sto nema vise ljudi koji imaju npr tu cool vivu da je isprobaju... mada kad je nesto dobro ona nista drugo ni ne treba. a zalman vf700 je definicija dobrog kulera vga kartica 🙂

Ja na staroj grafickoj imam VF700Cu i fenomenalan je. Srafovi dobro drze tako da tezina nije nikakav problem a 900tka je jos bolja, pravo inzenjersko remek delo (bar po prikazima)

veruj mi - i u praxi !:banana:

joj juce sam ga video uzivo strasno koliki je prosto bi me bio strah da ga turim na graf
mislim na cm

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno