Šta je novo?

Call of Duty 2 MP

P$ych0

Slavan
Učlanjen(a)
07.06.2005
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9800x3d, Phanteks Glacier One 420
Matična ploča
ASUS ROG Crosshair x870e Hero
RAM
48GB G.Skill Trident Z Neo 8000
GPU
Nvidia RTX 5090
Storage
4TB Crucial T705, 4TB Samsung 990 Pro
Zvuk
Sennheiser Game Zero, Momentum 3 wireless
PSU
Seasonic Prime TX1600 Noctua Edition
Kućište
Antec Flux Pro
Monitor
Aorus FO32U2P, Dell U2715H
Miš & tastatura
Logitech MX518 Legendary, Corsair K70
Laptop
Lenovo Legion
Mobilni telefon
Pixel 7 pro
Pametni uređaji
Philips Hue, Shelly, Alexa
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Nisam pretrazio forum, moguce je da je o ovome bilo reci, ali nisam zeleo da se smaram i pretrazujem.

Jer zna neko koji su Call of Duty 2 domaci serveri?

Poslednja izmena od urednika:
Što bi se onda neko drugi smarao i pretraživao za tebe?

Što bi se onda neko drugi smarao i pretraživao za tebe?

Ne secam se da sam trazio od nekoga da pretrazuje bilo sta! Ja sam pitao, a ako neko zna odgovorice. Tvoj komentar mi je posebno pomogao, bas ti hvala, sto si se uopste trudio da bilo sta kucas?

Sto se tice servera trazio sam na google i nista (za sad) nisam nasao.

Evo ti jedan IP od bosanskog servera inace verzija je 1.3
217.75.192.84:28960

Poslednja izmena od urednika:
Имаш за верзију 1.0 сервер "Grude-hercegovina", али не знам ip мада и који ће ти када се излиста међу серверима тако да га није тешко пронаћи.

Hvala za odgovore :) Probacu ove servere. Danas sam odigrao par mapa na nekom spanskom serveru i smorio se koliki sam noob :d

cod 2 1.3 verzije servera pretezno nisu *narodne*.imas i na eunetu ali...
dve instalacije xp resavaju problem sa dve verzije cod 2 na jednom kompjuteru.

cod 2 1.3 verzije servera pretezno nisu *narodne*.imas i na eunetu ali...
dve instalacije xp resavaju problem sa dve verzije cod 2 na jednom kompjuteru.

Mislis? Nasao sam dosta narodnih servera sa Xfire-om (za sad mi je 5 u favorite listi). EUnet zelim da probam jer mi je ping skoro 50% bolji na njemu nego na ostalim serverima.

2 instalacije resavaju problem COD2, u to ne sumnjam, ali zato prave dodatne (Prostor na HDD-u) mislim nisam tolko zagoreo (bar ne jos :p) da drzim jos jedan XP zbog jedne igre :d

Ali zato cu probati sledece: Deinstaliram COD2 (jer je patchovan), Ponovna instalacija, COPY & PASTE na drugo mesto, Patch (koji ce naravno "zakrpiti" onu prvu). Dobar plan, a dal' ce upaliti videcemo :eyebrows:

Hvala za odgovore :) Probacu ove servere. Danas sam odigrao par mapa na nekom spanskom serveru i smorio se koliki sam noob :d

Ал зато ја растурам Teodorovic (Serbia-RS). Држи се верзије 1.0 и уживај јер има кило сервера на којим раде народске верзије.

Mislis? Nasao sam dosta narodnih servera sa Xfire-om (za sad mi je 5 u favorite listi). EUnet zelim da probam jer mi je ping skoro 50% bolji na njemu nego na ostalim serverima.

2 instalacije resavaju problem COD2, u to ne sumnjam, ali zato prave dodatne (Prostor na HDD-u) mislim nisam tolko zagoreo (bar ne jos :p) da drzim jos jedan XP zbog jedne igre :d

Ali zato cu probati sledece: Deinstaliram COD2 (jer je patchovan), Ponovna instalacija, COPY & PASTE na drugo mesto, Patch (koji ce naravno "zakrpiti" onu prvu). Dobar plan, a dal' ce upaliti videcemo :eyebrows:

Samo instaliraj The All-Seeing Eye, filtriraj po zelji (zemlja, mod, type, bla bla) i uzivaj :)

Poslednja izmena:
Samo instaliraj The All-Seeing Eye, filtriraj po zelji (zemlja, mod, type, bla bla) i uzivaj :)

OK, I to cu probati :) Mada nema bas neke svrhe. Nasao sam MASU servera. Zelim da zahvalim Jaruzelskiju. Dobijem juche mail da je odgovoreno na temu, on postovao, udjem u thread kad ono nema novih poruka. WTF? Vratim se u Inbox i procitam odgovor. Poslao je adresu nekog sajta na kome su sve narodni serveri :) Nasao sam masu hrvatskih, bosanskih, madjarskih, spanskih... Pretpostavljam da je neki moderator izbrisao post jer na tom sajtu stoji CRACKED servers. U svakom slucaju da ne krsimo pravila kome treba sajt neka me PM.

Mozes da instaliras xfire, instaliras pach 1.3, i imas do mile servera za igranje, i to Bosanskih, ovih i onih, uglavnom ping je na vecini Bosanskih, barem meni oko 70.

Postoji programcic "switcher" koji instaliras i mozes da menjas verzije 1.0 i 1.3 ne znam koliko je veliki ali provericu mozda mogu da ti posaljem na mail! Javi ako ti treba!

Poslednja izmena:
Postoji programcic "switcher" koji instaliras i mozes da menjas verzije 1.0 i 1.3 ne znam koliko je veliki ali provericu mozda mogu da ti posaljem na mail! Javi ako ti treba!

Hvala na informaciji, nije potrebno da mi ga saljes, nasao sam ga. Oko 25MB je. Ovo ce biti vrlo korisno :)

@gurabija(yu)

Znam, imam xfire. Samo kad telekomov IP ne bi bio BANOVAN sa Bosanskog servera (koji btw ima najbolji ping)...

Ljudi pomagajte!!Navukli me da ukucam../bind mouse1 kill i kad god opalim mrtav sam kako bre da vratim to?

Hehe, dobra fora. Ali je takodje i glupa. Nisam do sad naleteo na to, ali sudeci po komandi promenio si levi klik misa na komandu KILL. Probaj da kucas /bind mouse1 fire ili ako ne radi da namestis u opcijama u kontrolama, ako ne nadjes uradi use defaults. Trebalo bi da ti "opravi" igru ;)

Ubuduce ne nasedaj na takve gluposti ;) Bas me zanima kako su te navukli da to uradis :)

Evo mozes da probas i ovaj SBB server 82.117.194.233:28960, nisam siguran da li je jos po narodski, imas i ovaj server 82.96.113.43:29060 gde uglavnom dolazi ekipa iz HR on bi trebao da je po narodski i imas dosta server u Madjarskoj na kojima moze da se igra bez oridjidjija a i ping je veoma dobar (barem kod SBB). Mada ako ti se vec svidja COD2 sad se vec za male pare moze kupiti original i da igras bez razmisljanja gde god oces.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno