Šta je novo?

NOD 32 problem,molim pomoc

AVS nije los (to je u stvari oslabljeni Kaspersky), koristio sam ga prije nego sto sam presao na Aviru, ali ipak je Avira bolja.

Ti se brate ubi reklamirajuci Aviru 😀

Gde god neko spomenuo virus ti odma 'Avira !' :d

Poslednja izmena:
Da se vratimo mi ipak na nod, ****s Aviru :-devil-:
Meni opet Nod zaglavio,ali sad na 18.5. (2277)...Izgleda mu ne gine reinstall i update na 2.70.39:crash:

ja sam batalio NOD,koristim sad AVS,kad smo vec kod reklamiranja 😀

meni nod 2.5 radi update redovno, evo poslendji update je danasnji 20070522.

Ps. Probao sam i avast i AVS i Aviru i kasperski i sve to i nod32 rula 🙂

Pa i kod mene radi update. Nego, ima li neceg efikasnog protiv svcchosst.exe. Nod i SpyBot ne nalaze za shodno da ga brisu. Moze rucno da se obrise ali ja bih da budem siguran. Inace nalazi se u system32.

Jesi probao prevx1?? ili mozda spyware doctor?? Oni su malo agresivniji po mojim iskustvima.
Pogotovo ovaj prvi.

ma naci ce i NOD32 sve, samo treba ukljuti advanced heuristike. Naravno to onda traje duze ali je i sigurno.

ma naci ce i NOD32 sve, samo treba ukljuti advanced heuristike.
Moze malo pojasnjenje, koja podesavanja. Mada, mislim da sam ga ja max podesio.
Desni klik na fajl pa sken i on kaze da je ok.

Mogu li negde da se skinu update definicije za NOD32 upakovane u fajl (valjda su odradili to za racunare koji nemaju pristup internetu i nemaju pristup mrezi na kojoj postoji racunar sa sveze update-ovanim NOD-om)?

Jedino korisno sto sam nasao:

"NOD32 Antivirus Manual Update

1. Bring your USB drive (make sure it has at least 15MB of free space) to Internet cyber café that use NOD32 Antivirus (example is at 2nd floor, Keris Mas college management building, UKM), or; go to your friend’s computer/laptop who also use NOD32 Antivirus and he/she have internet access.
2. Look at the version of signatures of NOD32 at the computer/laptop - Mouse over the mouse at NOD32 icon on the taskbar.
(example here is version 1986 date 18 01 2007)
3. Open your USB drive and create 1 new folder and name it ESET.
Choose File > New> Folder
name it ESET
4. Next, open directory (C: ) > Program Files > ESET
5. To make next step easier for you, click View > Arrange Icons by > Type
6. Now, copy the updfiles folder and nod32.000 file and paste it into ESET folder in your USB drive.
7. Now you are done with copying process. Next step is on your own computer.
8. On your computer, open your USB drive. Highlight ESET folder then click at Edit > Copy to Folder... select C: > Program Files, click Copy button and when "Confirm Folder Replace" message appear, click Yes to All.
9. Restart your computer."

Poslednja izmena:
Ja za tu svrhu koristim Nod Update Generator.
Posle samo Update ---> Setup---->Server podesis CD, DVD ilil Usb , gde si vec stavio

Nazad
Vrh Dno