Šta je novo?

Splinter Cell : Conviction

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379
Pre svega, zelim da naglasim da ne znam da li ce ovo cudo izaci za PC, jer su bile neke price da ce biti X360 ekskluziva. Postavicu thread ovde, a ukoliko se narednih meseci pokaze da za PC nece izaci, Mista Thread Remover moze da prebaci temu u konzole ...

Uzivajte u prvom InGame Traileru!

http://ve3d.ign.com/articles/790/790828p1.html

Meni ovo izgleda opasno dobro!

[youtube]a4kusjsgoEE[/youtube]

Poslednja izmena od urednika:
Uffff izgleda stvarno dobro.
Na kraju trailera pise for XBOX 360 and PC tako da igleda da ce biti i za PC.

Kazu da ce igra biti otvorenog tipa, nesto ko GTA... posto ce sima biti na ulici ko neki klosar, koji bezi organa reda i placenika. Ja u svakom slucaju ocekujem da bude sporednih misija tipa: teroristi upali u skolu i drze decu kao taoce, misteriozni beskucnik upao u skolu i likvidirao sve teroriste bez isplajenog metka ili samoinicijativni upad u banke opsednutom policijom u kojoj se nalaze zabrikadirani pljackasi...

e stvarno jedva cekam ovaj nastavak...splinter ce postati stvarno legenda od igrice...
po ovome trejeleru pocinje da lici na hitman-a 😀...

Ne treba EA kupiti Ubi, pretvorit će se oni sami u EA! Šta je ovo!?

Ne znam ljudi. Meni se ovo ne svidja bash. Splinter Cell je shunjalica. James Bond obucen kao nindža. Na ovom trejleru vidim kako se on šeta gradom i taba neke likove obučen kao klošar. Meni je SC:Chaos Theory vrh, već DA mi nije bio tako dobar i ako je vrhunska igra. Nadam se da grešim ali ne bih voleo da SC preraste u tabačinu i jurnjavu. Bzvz...

PS pishe "out for holidays", znaci oko Decembra kao i uvek.

Šta očekivati od igre u kojoj ljudi mjesecima rade na animaciji pomjeranja stolice!? Šta očekivati od gameplaya? R6 su pretvorili u arkadu, a Splinter Cell će pretvoriti u GTA ili Hitmana!? Postali su isti kao i EA!

Ne znam ljudi. Meni se ovo ne svidja bash. Splinter Cell je shunjalica. James Bond obucen kao nindža. Na ovom trejleru vidim kako se on šeta gradom i taba neke likove obučen kao klošar. Meni je SC:Chaos Theory vrh, već DA mi nije bio tako dobar i ako je vrhunska igra. Nadam se da grešim ali ne bih voleo da SC preraste u tabačinu i jurnjavu. Bzvz...

PS pishe "out for holidays", znaci oko Decembra kao i uvek.

‚Sve igre se stapaju u žanr koji se prodaje na konzolama, kako to ne kapirate. To se desilo sa skoro svim trkačkim igrama (sve koje su iole bile realne, sad su čiste arkade), šunjalice i taktičke "jedan metak" pucačine su postale shooteri, a RPG-ovi imaju drugačije menije (Oblivion, npr).

Šta očekivati od igre u kojoj ljudi mjesecima rade na animaciji pomjeranja stolice!? Šta očekivati od gameplaya? R6 su pretvorili u arkadu, a Splinter Cell će pretvoriti u GTA ili Hitmana!? Postali su isti kao i EA!

Koje ste vi bukvaliste. Ljudi su dali primer da animatori i programeri idu do tih detalja da animiraju i usavršavaju jednu animaciju mesecima, ali niko nije pomislio da su samo to radili nekoliko meseci. To su i Amerikanci shvatili kad su čitali intervju...

Pa hoće li pomjeranje stolice biti toliko bitan faktor u prelaženju igre? To je samo gubljenje vremena i zanemarivanje onog bitnog. Neka utroše to vrijeme na optimizaciju igre!

SC jeste igra koja prodaje konzole, i zašto onda praviti nešto što nema veze s tim serijalom? SCDA je njesra, a ovo će biti još gore!

SCDA je njesra, a ovo će biti još gore!
true!
ostaje nada u hideo kojimu 😉 da ne ukaki mgs4 no videcemo...kako je sc serijal krenuo postace fifa najgora 😀 svake godine isto + svake prestupne skala za "sut" 😛

Pa hoće li pomjeranje stolice biti toliko bitan faktor u prelaženju igre? To je samo gubljenje vremena i zanemarivanje onog bitnog. Neka utroše to vrijeme na optimizaciju igre!

SC jeste igra koja prodaje konzole, i zašto onda praviti nešto što nema veze s tim serijalom? SCDA je njesra, a ovo će biti još gore!

To kada bi samo njih trojica bili u razvojnom timu i razumeo bih sto ovo pricas, ovako zaista nema smisla ... Sigurno taj neko ko se bavi animacijom ne radi optimizaciju ...

Eh pa nemojte bas blatiti igru koja jos nije ni izasla.Dobro ne izgleda nista revolucionarno to jeste a i kad malo bolje razmislim ono na kraju trejlera i nije bio Sam Fisher 🙂🙂🙂

pa i vrabcima je vec jasno da Sem Fisher ima godina vec kao i Snejk, mora da umre. Umro je i stari James Bond, sto ne bi i pecaros. Iskreno, meni je u SC serijalima uvek falilo neke dinamike, dok igram igru ko da sam na bensedinima, sve polako sporo itd. Nemam nista protiv malo akcije za promenu 🙂

Kod mene baš suprotno, voleo sam SC zbog forsiranja stelt pristupa, kao haj tek thief. Jer kad god mi igra dozvoli da prođem kao Rambo, ja tu priliku iskoristim, a kad mora polako i matematički proračunato, onda je OK.

pa i vrabcima je vec jasno da Sem Fisher ima godina vec kao i Snejk, mora da umre. Umro je i stari James Bond, sto ne bi i pecaros. Iskreno, meni je u SC serijalima uvek falilo neke dinamike, dok igram igru ko da sam na bensedinima, sve polako sporo itd. Nemam nista protiv malo akcije za promenu 🙂
Pa ono jest ima godina koliko oces a jos uvek se penje po zidovima i vere po cevima ko deckic a jos u prvom delu su mu se videle 2-3 sede na krajevima kose.Mora i njemu cuka da otkaze od tolikih napora pogotovo posle dugog zatvorskog zivota.🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀

mislis kao blizanci ili trojke i tako nesto ? mislim, ista mu je njuska u svim delovima, ne mosh' biti niko drugi 😛

mislis kao blizanci ili trojke i tako nesto ? mislim, ista mu je njuska u svim delovima, ne mosh' biti niko drugi 😛

Moze biti klon 🙂, a i da nije tako, moze biti da se bavi nekim ranijim delovima njegovog zivota ... Pogledaj samo serijal hanibala 🙂

Ako ne planiraju više nastavaka bilo bi dobro da Sima Ribaći strada u nekoj dobroj misiji, da igra malo odskače od ovih prethodnih naslova🙂 .Malo su smorili sa veoma sličnim misijama.

Poslednja izmena:
Moze biti klon 🙂, a i da nije tako, moze biti da se bavi nekim ranijim delovima njegovog zivota ... Pogledaj samo serijal hanibala 🙂

Videcemo kad izadje, a znacemo po modelu SE telfona koji nosi 🙂 U pandora tommorow ima matoriji SE od onog u Chaops Theory (u CT ima novi SE PDA), tako da se ZNA da je novije vreme 😛

Ako bude nekog sexa sa onom ribom iz DA,igra ima finu buducjnost😀

😀
kako mastovite ptetpostavke...

na kraju cetvrtog dela, jedan od najverovatnijih zavrsetka je kada se nesto desi na onom brodu, sve ode u pm i helikopteri i brodovi pocinju da traze Simu, o cemu se i govori u credits na kraju igre, tj ona "slova" kako sam ih zvao kada sam bio klinac. Ovo da je Sima u ilegali meni bas logicno posle svega sto se desilo, ali mi nikako ne ide u glavu onaj mladalacki izgled lica... ali oke, vot d hel, igracu ga to je sigurno. I da, bilo bi ruzno ubacivati neku vecu dinamiku u igri, jer je Sima bio ono sta drugi nisu, neka fora hajtek tifa, kao sto neko rece iznad...

meni ovo pocinje da lici k'o na jack bauera kad pocinje 5. sezona; vraca se u ilegalu...mislim da ce biti ipak zanimljivo...

Sam Fisher nije Baueru ni do kolena, al ajde... 🙂

Naravno da hoće, jel čitaš tv.com?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno