Nema šanse da će mu WR4 završiti posao!!! Taj kuler nije ništa efikasniji od box verzija kulera sa bakarnim dnom (samo je tiši). Probano na većem broju konfiguracija (tj. kulera).
@Punished
Vidi kakva ti je pasta i kako ti naleže postojeći kuler.
Koju ploču imaš? Koliki ti je napon na procesoru?
Link:
http://www.pcextreme-fr.com/index.php?page=articles/cooling/SpireWhisperRock4.php
Mrzi me da googlam, ali ako je ovo preporuka za kuler koji će da "smrzne" nadprosečno vrućeg Bartona, zaista nemamo više o čemu da razgovaramo.
EDIT:
- Ono o kvarenju posla je bila šala.
- Reći nekome da lupa, a ne biti u krajnje familijarnim relacijama sa istim, je odraz primitivizma. Ista izjava može uvrediti prozvanog i najčešće se problem rešava izvinjenjem (u slučaju da vokator nije zaista krajnje primitivan).
- Malo pravopisa nije na odmet.
Radojice, BOX kuler je krsh. WR4 ili Raptor (speeze) imaju o preko 5C nizu temperaturu u full loadu naspram propisno montiranog BOX kulera. BOX kuler vise nemam (zamenuo sam ga odavno Raptorom na staroj masini) ali imam Raptora koji je tu negde sa WR4, pa ako i dalje imas 100e u dzepu spreman sam i ja da stavim svojih 100e na sto pa da probamo ok ? Ali da ne testiramo bios, vec bartona na 2200mhz u full lloadu u S&M FPU testu na 100% utilizacije.
Da si testirao/montirao stotinjak razlicitih kulera za SoA verovatno se ne bi ponudio da poklonis nekom 100e, a kad malo bolje razmislim, ni na misice ne bi mogao da nadjem i nabrojim 100 kulera za SoA koji su izasli do 2005-te godine...Mozda bih pronasao 30-tak.
PS. TT11 je dobar samo od 70% pa navise % obrtaja, sve ispod toga WR4 i Raptor tuku bez znoja. TT12 je vec druga prica, ali njega nisi pominjao...
PPS. Originalni poster nema pojma o cemu prica, prvo ne postoji "burton" procesor, drugo nije 2500mhz vec 2500+...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari