Šta je novo?

Stand alone stampac

• Začetnik teme Začetnik teme DjomlaN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

DjomlaN

Guest
Pozdrav!

Potreban mi je multifunkcionalni stand alone stampac cijene do 20k dinara.Ne mora biti u boji,prioritet su mi pouzdanost i brzina.Koristio bi se kao kopir aparat prije svega,tako da bi ta fukcija bila najbitnija,naravno da sve to radi bez kompa.Koliko sam vidio po netu HP i Canon su tu najbolji ali ima mali milion modela tako da ni sam ne znam tacno sta da tacno gledam🙂 ...

Da li biste mi mogli preporuciti neki model ili napisati neka vas iskustva sa takvim uredjajima?

Ako ti pre svega treba fotokopir shto ne bi kupio neki polovan, kvalitetan kopir u tom cenovnom rangu?
Ustvari koliko ti planirash da radish dnevno/mesechno na to prvo odgovori.

Pa stvar je u tome sto u trafici gdje ce raditi taj stampac nema mjesta za pravi fotokopir aparat (ta opcija je bila u razmatranju),a sam uredjaj ce mi jednog dana trebati za kucnu upotrebu...Uredjaj ne bi radio nesto pretjerano,mozda 100-injak kopija dnevno maksimalno...

vidio sam neke modele HP-a i Canon-a u ponudi na ComTrade-ovom sajtu,pa cu sutra otici da pogledam.Moze li mi neko reci da li ima iskustva sa tim multifukcionalnim stampacima? Kako se pokazala koja marka u praksi?

Poslednja izmena:
Ja imam losa iskustva sa Com Tradeom. Upravo prolazim kroz sav maltretman "saradnje" sa ovom firmom zbog nesmotrene nabavke jednog all in one uredjaja od njih. Radi se o Lexmarkovom ink jet all in one uredjaju. Zbog toga ti savetujem da ih za svaki slucaj zaobidjes, a ja cu ih uskoro posetiti u drustvu inspektora.

fanatic jeste 3030 dobra makina i radi na 12a al pitanje isplativosti jel ce lik da kopira lichne karte i sl.
Drugar ti "mali" aparati imaju skupu kopiju i to ce te klati.

Jedino isplativo resenje ti je laserski multifunksionalni uredjaj. Neko je pomenuo model Canon MF3110, medjutim taj model se vise ne proizvodi, njegov naslednik je MF3220. Ili od Canona jos recimo MF4120 koji ima i duplex za +40-tak eur. Mada tebi u trafici ta opcija nije potrebna.

izbro je pao na Canon MF3220... mislim da ce zadovoljiri potrebe... Uzeo sam u Rodic Mega Marketu jer je tamo najjeftiniji... Bitno je da moze da kopira bez povezivanja sa kompom,da je kompaktan.

Znam da je kopija kod ovih aparta skuplja,ali nije cilj da se zaradi na kopiranju,vec da se privuce jos jedan broj musterija (jer je preko puta trafike Socijalno i PIO) koji bi uz kopiranje od par stranica kupili i cigare,maramice,zvake i nesto tome slicno...

Hvala na odgovorima.

izbro je pao na Canon MF3220... mislim da ce zadovoljiri potrebe... Uzeo sam u Rodic Mega Marketu jer je tamo najjeftiniji... Bitno je da moze da kopira bez povezivanja sa kompom,da je kompaktan.

Znam da je kopija kod ovih aparta skuplja,ali nije cilj da se zaradi na kopiranju,vec da se privuce jos jedan broj musterija (jer je preko puta trafike Socijalno i PIO) koji bi uz kopiranje od par stranica kupili i cigare,maramice,zvake i nesto tome slicno...

Hvala na odgovorima.

Ma kada budes reciklirao kasete nece biti skupa kopija.

Nazad
Vrh Dno