dzidza_bidza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2005
- Poena
- 375
Dakle u pitanju je Neobee ADSL 256/64
Znao sam da filtriraju p2p,ali ovo je uzasno.
Ha! lol pa ja skidam na Telekomovom ADSL-u torrent sa 10-15 seeder-a i 80 leechera pa mi ide na 50 ceo dan ... Mani me tih fora ... Prozvao sam te iz razloga da vidish tu masu ljudi koja je iznervirana Neobee-jem ... A ja da ti dokazujem ishta nemam vremena i zivaca ... Samo gledaj shta ljudi pishu i mene ignorishi kompletno ...Evo
E sad ti da si u stanju ista pametno da napises i da se razumes u tematiku lepo bi pogledao screenshotove koje je covek okacio i shvatio bi da on skida preko DC++ i to od samo jednog jedinog user-a, ne koristi modifikovanu verziju dc-a u kojima se fajl moze podeliti na delove i skidati od vise user-a. Pri tom mu je i upload totalno ugusen kao sto se vidi na screenshot-u a svako ko se razume u tematiku zna da kod maksimalnog upload-a ADSL linija se gusi i ne moze da se vrsi normalan download. A na screenshot-u na kom skida torrent se vidi da ima citavih 15 seed-era i 170 leech-era i to na javnom tracker-u, pa normalno da nece ici nikako d/l. Eto bolje da si to rekao i pomogao malo coveku, uputio ga kako da skida i odakle da skida, nego sto ovde pokusavas da se pravis pametan i mene prozivas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari