Šta je novo?

USB HUB - USB Device not recognized

• Začetnik teme Začetnik teme Pharos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pharos

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2005
Poena
319
Kupio sam kineski usb hub sa 4 porta, navodno je plug and pray, uštekam ga u moj kompjutor i naravno ne radi. XP SP2. Hub mi treba jer su svi usb-ovi popunjeni.

Imaš u firmi Imtel na Novom Beogradu:
USB2.0 hub 4-Port StLab, Star, black, razdelnik za dodatne USB portove + adapter
Sigurno radi.
Cena oko 600 din.

Kupio sam kineski usb hub sa 4 porta, navodno je plug and pray, uštekam ga u moj kompjutor i naravno ne radi. XP SP2. Hub mi treba jer su svi usb-ovi popunjeni.

Jesi probao neki drugi usb na kompu? bilo je sluchajeva da Kingstonovi data travleri nece da rade u jednom usb tj. pojavi se USB Device not recognized, a u drugom rade. Ili mozhe da se desi da je neispravan, komp chesto zna da skonta crknute USB komponente kao not recognized:smash:

Jesi probao neki drugi usb na kompu? bilo je sluchajeva da Kingstonovi data travleri nece da rade u jednom usb tj. pojavi se USB Device not recognized, a u drugom rade. Ili mozhe da se desi da je neispravan, komp chesto zna da skonta crknute USB komponente kao not recognized:smash:
da to se i meni desava sa Kingstonom,ali samo na prednjoj strani kucista.kad ustekam u one na zadnjoj,prepozna bez problema...:trust:

Zamenio sam hub. Čim to Kinez napravi...

Nazad
Vrh Dno