Šta je novo?

Mali dosadan problem sa trojan-om

• Začetnik teme Začetnik teme erb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

erb

Čuven
Učlanjen(a)
04.05.2006
Poena
620
Ugnezdio mi se neki trojanac na kompu - tacnije Spybot ga registruje kao nekog trojanca
(za koji u opisu kaze da instalira izvrsni fajl u sistem),dalje on povremeno izbaci pop-up sa reklamom za kazino: 888.com.
Takodje tu je i cookie (2x) koji se pojavi sa njegovim imenom. Trojancu je ime: "cassava"

S&D lepo otkrije ovu napast,izbrise je,ali ponovnim izlaskom na net(bez da idem na bilo koji sajt) i novim skeniranjem ponovo je tu.Ne smeta mi puno,zabranio sam izlazak pop up-ova ali me nervira sto je prisutan na kompu. ADawere nije nista otkrio kao ni NOD.

Kako ga se resiti zauvek?? Jel imao neko ovaj problem??

Poslednja izmena:
probaj trojan remover. Imam odlicna iskustva sa njim.

Pored Trojan Remover-a, Avast ce te takodje resiti problema...

trojan remover:
Gde da ga skinem?? Jel nema problema da ga koristim pored ostatka programa sto sam nabrojao gore?

...S&D lepo otkrije ovu napast,izbrise je,ali ponovnim izlaskom na net(bez da idem na bilo koji sajt) i novim skeniranjem ponovo je tu...
Kako ga se resiti zauvek?? Jel imao neko ovaj problem??

Kada ga S&D otkrije, onda idi na njega desnim klikom i potrazi putanju do mesta gde se nalazi i obrisi ga rucno. Posle toga uradi Imunize u S&D i trebalo bi da ti se vise ne pojavljuje.

www.avast.com

Skini Home Edition, i registruj se.
Besplatan je, i super radi.

Hvala tvix, mislim da mi promena av ne gine !

Ili Avira Antivir PersonalEdition Classic - jedan od najboljih free antivirusa: www.free-av.com

Ja sam imao slican problem i avast nije mogao da ga obrise pa sam na preporuku skinuo program PREVX1 koji ga je nasao i izbrisao.Moja topla preporuka za ovaj program.
Pozdrav.

Imunizacija i rucno brisanje za sada pije vodu,ali videcemo dok malo izdivljam po netu.
Ako se vrati probacu prvo trojan remove-rom pa i ovim cudom sto rece bojke ako ne pomogne nista

....ali da ne malerisem

Nazad
Vrh Dno