Šta je novo?

Kuler za socket A ?

mp

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
304
Ima li trenutno negde u BG-u da se kupi neki kuler za socket A, a da je bar malo bolji od box kulera?

i meni treba neki./..

athlon 2000+ radi na 70 C ***....ce d'Umre!

?
Pa pitao sam na nekoliko mesta u poslednje vreme i samo odmahuju glavom...
*** - ne bih pitao ovde da nisam skapirao da toga nesto nema u danasnje vreme...
Moze li to malo konkretnije: gde ? Pitao sam ovih dana u Imtelu i onoj prodavnici u YUBC i nema

Pogledaj na www.itsvet.com pa gledaj Titan kulere,ja mislim da su samo oni ostali za socket A,ne mogu da ti kazem u kojoj radnji da gledas,procitaj na tom sajtu,a evo ti pogledaj ovde pa trazi kod nas sta ima http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Socket_A462/more/Socket_A462_more.html Moj ti je predlog da uzmes nesto sto ces moci da iskoristis kasnije za neki novi komp,npr neki thermaltake.Na sajtu pise da moze Sonic Tower za socket A,ali ne znam gde on ima da se kupi,a npr Silent tower ima da se kupi kod nas,ali ne mozes da ga stavis ako na ploci nemas rupe za montazu,znaci moras da pazis koji god kuler da uzimas,da ne bude da sam ti ja rekao da moze.:wave:
Pogledaj malo i u oglasima.

Poslednja izmena:
Na sajtu pise da moze Sonic Tower za socket A,ali ne znam gde on ima da se kupi,a npr Silent tower ima da se kupi kod nas,ali ne mozes da ga stavis ako na ploci nemas rupe za montazu,znaci moras da pazis koji god kuler da uzimas,da ne bude da sam ti ja rekao da moze.:wave:
Jedini način da zakačiš iole noviji kuler na Socket A ploču je preko rupa za montažu.

Ima rupa na ploci tako da to nije problem.
Pogledao sam na itsvet.com i stvarno ih ima... a ja utripovao da nesto nema neki izbor za A jer ko sto rekoh u par prodavnica nije bilo, a i na pcberza.co.yu nisam nesto primetio... na svu srecu lose sam utripovao :)
Tol'ko o tome, sad je stvar na meni... osim ako neko nema neku konkretnu preporuku...

Vrh Dno