Šta je novo?

Crytek-ova nova igra

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
Svaka cast ovoj braci Yerli, evo napravise cerku-kompaniju, ili ti novi studio u Kijevu:

http://www.crytek.com/news/story.php?id=1505&p=0&n=news&t=14

I pravice tamo novu igru! Krajnje zanimljvi koncep, koji ako ne gresim, nema ni jedna druga kompanija slucna Cryteku. Doduse, nesto tako ima id u obliku svojih "prijateljskih" kompanija - Raven, Splash Damage, Nerve, no ipak to su kompanije za sebe, bez obzira sto su im igre iskljucivo na id-ovim masinama, koje one unapredjuju i cija unapredjenja medjusobno dele.

U svakom slucaju, lepa vest za Crytek, koji je zasluzeno postao lider ispred juce neprikosnovenih id-a i Epica!

Bracja Turci su extra:)

Toliko o prici da cje samo crysis koristiti cryengine2, divno je to:) Bicje divno videti jos naslova sa ovim predivnim i mocjnim engineom.

I naravno, opet veo tajnosti oko same igre.

lovely.

nadam se da ce taj studio da radi igru za PC

da, da, uze mi rec iz usta :) Ako se secam bilo je neke price oko trazenja programera za ps3.... mislim pravo da vam kazem bilo bi mi i logicnije da se taj drugi tim bavi konzolarnim naslovima

ne samo da je logicno da im drugi tim radi igre za konzole gde ce da pokupe jos $$$ nego je to dobro za PC jer ce ekipa odgovorna za FarCry i Crysis i dalje raditi za njega :)

no videcemo sta je tacno u pitanju kad predstave projekat tog kijevskog odeljenja.

Svaka cast ovoj braci Yerli, evo napravise cerku-kompaniju, ili ti novi studio u Kijevu:

http://www.crytek.com/news/story.php?id=1505&p=0&n=news&t=14

I pravice tamo novu igru! Krajnje zanimljvi koncep, koji ako ne gresim, nema ni jedna druga kompanija slucna Cryteku. Doduse, nesto tako ima id u obliku svojih "prijateljskih" kompanija - Raven, Splash Damage, Nerve, no ipak to su kompanije za sebe, bez obzira sto su im igre iskljucivo na id-ovim masinama, koje one unapredjuju i cija unapredjenja medjusobno dele.

U svakom slucaju, lepa vest za Crytek, koji je zasluzeno postao lider ispred juce neprikosnovenih id-a i Epica!

Postao lider? Po cemu? Po drugom po redu game enginu?

Meaning that Cry Engine 2 is better than the engine powering "Bad Company"?

Uh, pa posle onog poslednjeg HD videa sa svim highlight-ovima CryTek 2 tehnologije, ne mogu da se ne složim. Treba Bad Company malo detaljnije pogledati.

Vrh Dno