Šta je novo?

Novi mišonja ?

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Corey

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
619
Ovako planiram da uzmem novog miša pa me zanima vaše mišljenje.
Pokornik sam Logitech familije miševa pa sam razmišljao G5 Blue edition(zbog drugog tastera sa strane) i Razerovom Copperheadu.Najviše zbog igara to uzmam pa me zanima da li su tih 2000tip-a uopšte iskoristiljivi i kakvi su uopšte za korišćenje ??
Ako ne valjaju zameniću moj 510 sa 518.

Ja imam G5 i mislim da od njihovih 2000 nema nista :S: da bih mogao da igram BF2 moram da " Uninstall " Setpoint drivere i igram sa win default a dugme za DPI mi je na sredini, jedino je pitanje koliko je to DPI ??? 😛

Mislim zazalio sam sto sam bacio tolike pare nizasta, imao sam mx 510 koji je fercerao ko bog, da sam znao sta danas znam uzeo big 518 bez razmisljanja...

Cak mu je ergonomija slabija strana tj " meni " ne odgovara ... ukusi su ukusi

p.s. mislim kad sam vec pljuno lovu onda i koristim ali " nema odusevljenja ", probao sam revolution koji je xtra ali nije za igre :wave:

U to sam i sumnjao.Copperhead je simetričan, samim tim i ergonomija mu je loša.Plus svi njegovi vlasnici su mi rekli da je kvalitet plastike loš.Dakle biće 518 čim se istroši ovaj 510, za sada radi ko sat.

moja preporuka ti je Razer DIamondback, zvanichno najbolji optichki mish na svetu, bolji je osetno od MX518 a mislim da je bolji izbor od Copperhead-a jer 2k dpi ti realno ne treba a 1600 mozesh da iskoristih u FPS-ima shta ti ja znam..
ne pricham napamet igrao sam profi CS par godina..
razer ima dobru plastiku ne brini, mali bratanac se "igrao" sa njim, grizao kao lud niti ja kabal pukao, daleko od toga, a plastika nije niti pukla niti se raspala, samo ima male ogrebotine..
ja iskreno ni od koga nisam chuo da se neko zalio na plastiku kod razer-a, samo na ergonomiju, ali opet to je mish i za levoruke i za desnoruke ljude, logitech usavrshava jedan izbor na primer..pa nek izabere ko shta koristi..

Te price da je copperhead izradjen od lose plastike su smislili vlasnici logitech miseva 🙂 . To sto je simetrican ga stavlja ispred G5 jer je pogodan i za levoruke. Definitivno sjajan mis...ali... Uvek ima neko ali 🙂. Moj je crk'o posle tacno godinu dana :wall: . Na zalost ta pojava nije retka.
Ako ti treba dobar mis za igranje...ako volis relativno lagane miseve...razmisli o G3. Probao sam ga i svidja mi se. Pomalo me potseca na BT-58 i slicne modele...ali je odlican.

A ne spomenuste Razer DeathAdder. Čitao sam par testova na netu. Ispada da je miš bez mana 🙂

DeathAdder je extra misonja 🙂 Evo ja sam ga bas pre neki dan dobio na poklon i mogu reci da je mis zaista odlican i da sljaka perfektno. Inace pre njega sam koristio logitech mx610 i jedno vreme ortakov G5 i meni licno ovaj DeathAdder najvise odgovara. Moze se kupiti kod nas i to u http://www.execentar.com/

Sad je lepa cena za MX 518 mislim da ti je kupovina ovog misa najsigurnija, nema greske i ima da radi, nije skup kao ostali a performance mozda najbolje ( verovatno )

pozz

518 će da bude.G5 je skup, neiskoristiva preciznost, plus nema drugi taster sa trane.G5 blue ima taj taster ali on nema da se kupi kod nas i fazon sigurno je još više skuplji od njega.

Pogledaj razer diamondback

sta fali g5??? ja ga imam oko godinu dana i radi kao sat... malo mi se tockic rasklimao levo desno jer mi je copy na levo a paste na desno pa od toga... inace sve pohvale za misa... igram cs po ceo dan i od kad sam presao sa 510 na g5 razlika mi je ogromna.... doduse mx510 mi se s**** i dao sam njega i 20evra za polovan g5... ja sam prezadovoljan... crknite hate-eri

Poslednja izmena:
Jel se isplati sada uzimati Diamondback ili je on zbog toga sto nije laserski vec zastareo? Inace, lepsi mi je stari Diamondback od novog Diamondback 3G, pa ako nije laser toliko bolji radije bih ovaj stariji.

Mene nešto zeza ovaj moj G1 pa sam gledao šta da uzmem.Vredi li Razer Krait?1600 Dpi je i mogu da ga nađem za 33 eura što bih mogao da dam...

Jel se isplati sada uzimati Diamondback ili je on zbog toga sto nije laserski vec zastareo? Inace, lepsi mi je stari Diamondback od novog Diamondback 3G, pa ako nije laser toliko bolji radije bih ovaj stariji.

vredi..probao sam i copperhead a upravo stari diamondback chameleon imam vec godinu dana i menjao bih ga jedino za novi intelli..svaka preporuka mish je vrh

Nazad
Vrh Dno