Šta je novo?

"Space strikes again" WR sa 8800GTS 3DMark06

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nemaš nešto mnogo viši klok nego ranije. Koliko se sećam, bilo je 710 za core, a sada je 722...

Ti si nesto pobrako, to ti traze ovi sa Xtrema mi ti vreujemo🙂 dokazao si valjda dosad da mozemo da ti verujemo:angel:

Tražili su validaciju, ja sam tražio od tebe ključ za 3DMark06, na čemu ti se zahvaljujem, i na kraju dobili su validaciju. Sad je zatišje :d
http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2182499#post2182499
Kako ljudi da ti veruju na rec kad pogledaju sliku neznaju sta je cudnije klok procesora ili klok karte:-devil-:
Ma sto ne sklopite sli sa sikievom kartom i oborite lepo svetski rekord evo sad sam gledao na HWbot 15970 sa daleko losim klokovima karete i C2DE6700 3900mhz, ipak su ovo cetri jezgra u 3Dmarku 06 daloko bolji rezultat.

Kako ljudi da ti veruju na rec kad pogledaju sliku neznaju sta je cudnije klok procesora ili klok karte:-devil-:
Ma sto ne sklopite sli sa sikievom kartom i oborite lepo svetski rekord evo sad sam gledao na HWbot 15970 sa daleko losim klokovima karete i C2DE6700 3900mhz, ipak su ovo cetri jezgra u 3Dmarku 06 daloko bolji rezultat.

Pa svetski je oboren u single varijanti čitaj "WR", ako je Maksa voljan da obezbedi neku 680i SLI ploču i ovo je mogućno ostvariti. 😉

Pa svetski je oboren u single varijanti čitaj "WR", ako je Maksa voljan da obezbedi neku 680i SLI ploču i ovo je mogućno ostvariti. 😉
Ako nije sacekacemo ga u neki mraku:-devil-: pa ce sutra opet da ga pitamo😀 😀 😀

Svaka cast kralju, nije ti dugo trebalo!

upali oblivion i stalker na max u visokoj rez + aa/af pa ces da vidis sta ce ti ultra 😉
mislim svaka cast za score ali 3d mark se ne igra 🙂

:d ova ti je dobra, pa odkud ti to da igram oblivion (juče sam ga probao i nije po mom ukusu) ili stalker ? Za ono što ja igram i jedna 7300Gs je dovoljna, ova karta je uzeta samo da bi se na ovakav način zezali. 😉

Poslednja izmena:
Hvala drugari!
Ma ovo je smešno može i bolje. Deki juče mi uze napajanje Quad ne mere da mrdne stabilno peko 3.72GHZ (nemoj neko još da mi kaže kako Nindza napajanje od 450W može da zadovolji potrebe Quad core procesora) i daj vidi pa mi reši ovaj problem 😀 .

Poslednja izmena:
videste li vi smajlije 😉
i "svaka cas za rezultat" - eto ponovio sam 😀
btw kad' ce lemilica pa da vidimo to jos "malo" bolje?

Druze rekao bih da sam prvi saznao za WR😀
pa cak i otkucao poneku poruku onim voonama shto ne veruju🙂

svaka cast i naravno moja karta se ustupa na SLI pa da oborimo i taj rekord,pa da vidimo da li i onda nece verovati,voone su to...🙂

Kralju samo napred i nadji mi proc da ne pucam😀

Druze rekao bih da sam prvi saznao za WR😀
pa cak i otkucao poneku poruku onim voonama shto ne veruju🙂

svaka cast i naravno moja karta se ustupa na SLI pa da oborimo i taj rekord,pa da vidimo da li i onda nece verovati,voone su to...🙂

Kralju samo napred i nadji mi proc da ne pucam😀

Ma biće samo strpljenja 😉
I na kraju trejd sa xtrima prebačen na zasuženo mesto njihovog foruma tj. u sobu "Xtreme overclocking" . 😀

Space svaka cast...ma ko kaze da eVGA ne valja 😀 Kako bi tvoja i Shikijeva radile u SLI-ju, sljustile bi i dve ultre 😀 😀 Jedva cekam da vidim jos koji WR i bas mi je drago da neko nas opet obara WR
pozdrav

btw: jel moze nesto od eVGA 8600GTS da se ocekuje po pitanju kloka?

Evo sad traze da se sve odradi sa Ln2 i naravno pocli su da veruju he he al si ih zbunio.

Odlican skor svaka cast, samo si mogao da posaljes ORB skor i na free verziji.
Nego nisi dao dobar link, nijedan odavde ni sa xtreme systemsa ti ne radi, tj. javlja mi da sam pokusao da izvrsim nelegalnu registraciju skora i da mi je logovao IP i slicno.Valjda sada nece da mi ugase free ORB nalog.
Zato lepo odes na Project manager i odradis active i published za taj rezultat i dole ce ti pisati Compare URL i njega saljes.

Poslednja izmena:
Odlican skor, samo si mogao da posaljes ORB skor i na free verziji.
Nego nisi dao dobar link, nijedan odavde ni sa xtreme systemsa ti ne radi, tj. javlja mi da sma pokusao da izvrsim nelegalnu registraciju skora i da mi je logovao IP i slicno.Valjda sada nece da mi ugase free ORB nalog.
Zato lepo odes na Project manager i odradis active i published za taj rezultat i dole ce ti pisati Compare ULR i njega saljes.

Ma problem je sto sam već upisao seriske brojeve pri instalaciji , sa nekim nebuloznim seriskom brojevima, zatim sam reinstalirao markove očistio sve u registriju i pokušao sa markovima koji nemaju seriski i nije uspelo, ili treba nov win ili nemam pojma sta je.

A to li je.Znam da je u ranijim markovima kada si vrsio deinstalaciju da ti je nudio da obrise serijski sa kompa.Ne znam da li to vazi i za 06cu jer istu nisam deinstalirao.

Naravno pre postovanja skora otvoiris nalog, mada bi on trebalo da isti kreira kada prvi skor posaljes(samo onda uneses zeljeni username i sifru).

BTW Nadam se prelasku 15k(mozda prilazak i 16k) ako modujes kartu i/ili promenis platformu.

Poslednja izmena:
sa SLI-dzom ima da padne 20000😀
provereno,uz onaj proc sigurno...

A i kad se covek dovati lemilice cudo ce napraviti,mozda i dohvati 16000...Ne bi me cudilo...

Svaka cast!!! Posto je karta u garanciji , i raspolozena je, a ti si uzeo lemilicu i WB u ruke, ubaci malo leda u vodu pa lepo "overi" jedan domaci zadatak za ove sa xtreme-a, za narednih 2-3 meseca, da imaju zbog cega da se cesu po glavi.
:wave:

Svaka cast!!! Posto je karta u garanciji , i raspolozena je, a ti si uzeo lemilicu i WB u ruke, ubaci malo leda u vodu pa lepo "overi" jedan domaci zadatak za ove sa xtreme-a, za narednih 2-3 meseca, da imaju zbog cega da se cesu po glavi.

Ako pogledas slike na xtremu tacnije slike komponeti jasno ti je zasto je onoliki rezevoar, leda može da stane koliko hoćeš. Dužina sitog je 47CM, a prečnik 8cm 😉

Poslednja izmena:
pih,smeshno😀
dve Ultre,shta je to za dva GTS-a boranija:d

Space ovi prozivaju...😛 :wave:

Bravo Mare !!! , jos kad legne onaj WB sto za tvoju GTS spremam 🙂

Nazad
Vrh Dno