Šta je novo?

Firefox 2.0 Final

Kako da ubacim bookmarkse iz opere u ff? Probao sam preko import opera bookmarks ali mi ubaci samo one koji budu kad instaliras operu prvi put, a ove sto sam sacuvao u operi nece.

Da li neko zna kako da deinstaliram FF kao da ga nisam ni imao,jer me nešto zeza,a kad ga ponovi instaliram,opet mi pokazuje nesto sto mi je smetalo.Pa ako neko zna neku caku neka javi...:type:
Evo i slikice...

Poslednja izmena:
uf to i meni treba. mene zeza nesto download, skida fajlove ali ih nema "evidentirani" u download prozoru. isto tako slike nece da mi snima itd, itd ... dakle ???

Ispravka kod srednje slike...

Poslednja izmena:
Pored firefoxa obristite i sledecji folder "C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data" 😉

Poslednja izmena:
I to sam uradio,ali i dalje mi stoji onaj folder,ali nisam obrisao ceo folder,kao što si ti rekao,nego sam ušao u Application Data i obrisao folder Mozilla.A malo pre sam zaboravio da dodam da mi ne prepoznaje HTML fajl komp,posle deinstalacije i pokušaja da izbacim onaj folder.

Poslednja izmena:
Ne moraš da deinstaliraš ništa... Ja još uvek koristim kao "regularnu" verziju 1.5.0.7. Ovih dana sam instalirao 2.0.3 portable verziju i izuzetno sam zadovoljan kako radi. Budući portable ona je sasvim nezavisna od one već instalirane verzije.

Zna li neko kako da ove dve stvari sredim?
Mislim na post #154 i #156

Poslednja izmena:
Probaj da napravis novi profil. Prebaci se u direktorijum gde ti je instaliran firefox i otkucaj firefox.exe -profilemanager

Napravi novi profil i vidi da li ti se isto desava.

Ako ti nije problem da mi objasniš korak po korak šta da radim i koji tačno fajl da proenim...
Mada mi nije jasno što ne može da nestane skroz,kad ga deinstaliram i obrišem folder Mozlla u folderu Application Data,i instaliram sve ponovo,i sve je kao da ga instaliram prvi put,osim one dve stvari koje me zezaju.🙁

Poslednja izmena:
obriši foldere

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Mozilla

i

C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla

A potom idi u Control Panel > Internet Options, predzadnja kartica Programs, "Check if Internet Explorer is default browser", zatvori na OK. Onda idi start > run > iexplore i kad te pita, stavi yes.

Posle instalacije 2.0.0.2 verzije, prethodna je bila 1.5 nestale su extenzije iz Tools menija. Imam samo "Exension options". Kako da "vratim" nazad extenzije u Tools meni? Sve postojece extenzije i dalje postoje i rade normalno.

Jel ima neko predstavu zasto kad otvorim Firefox,prozor nije full screen,nego mi prozor pokrije nekih 2/3 monitora? Kako da namestim da mi otvara full prozor?

Prilozi

• untitled.webp
    untitled.webp
    11.9 KB · Pregleda: 50
Dupli klik na title bar?

Dali se nekom od vas desava da vam Firefox iz cista mira pogubi sve bookmarks ????? (Meni se dva puta desilo) zato moram stalno da pravim export

Poslednja izmena:
meni se takodje dva puta desilo, ne znam razlog, ali zato sam izgubio sve vazne bookmarks-e. pa se sad smaram isto ko ti sa export ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno