Šta je novo?

Pretvaranje pdf u word ?

• Začetnik teme Začetnik teme Borko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Sta koristiti da se pdf prebaci u word, ali tako da se sve moze editovati u wordu. Kada se pdf snimi kao doc iz acrobata, dobiju se slike koje se ne mogu editovati. Na googlu ima puno ovakvih programcica ali koji moze da uradi to sto mi treba ?

A sto ne koristis PDF Editor, to je jednostavnije 😉

Kad probam editovanje iz Acrobata, javlja mi:

"a part of text has no available system font"

Ja koristim Foxit i radi savrseno.

evo dve slikice, jedna pre i jedna posle male ntervencije.

Prilozi

• 1.webp
    1.webp
    68.4 KB · Pregleda: 128
  • 2.webp
    2.webp
    118.7 KB · Pregleda: 112
Poslednja izmena:
Sve moze 😛

Istrazuj malo, tako sam i ja sam.

Prilozi

• 3.webp
    3.webp
    14.2 KB · Pregleda: 105
Abbyy Fine Reader 8 je jedino što mogu preporučiti, a isprobao sam gomilu (Foxit nisam doduše). Jedino što nije besplatan, ali radi odlično, s našim slovima takođe.

Poslednja izmena:
@Borko, nasao sam pravi program za tebe
E-PDF To Word Converter v2.5
savrseno radi, mnogo je bolji od PDF Editora, probaj ga obavezno.

Jednostavno mozes da selektujes zeljeni tekst i da ga iskopiras u novi dokument u wordu!

Abbyy Fine Reader 8 je jedino što mogu preporučiti, a isprobao sam gomilu (Foxit nisam doduše). Jedino što nije besplatan, ali radi odlično, s našim slovima takođe.

odlican program!! svaka preporuka... mnogo laksi jednostavniji po mom misljenju bolji od svega ovde navedenog

Kad probam editovanje iz Acrobata, javlja mi:

"a part of text has no available system font"

desava se da neke firme iz razloga zastite dokumenata koriste sebi specificne fontove (citaj: preimenuju posojece fontove). jer Acrobat nemoze da pronadje te fontove instalirane na tvom racunaru, prijavi ovu gresku i onemogucava dalje editovanje dokumenta. Resenje je da pronadjes neki font koji je po geometriji najslicniji onome u dokumentu i da koristeci neki font editor, kreiras kopiju postojeceg sistemskog fonta i da ga snimis sa imenom fonta koji je embedovan u dokumentu.

Sve pohvale za foxit PDF.

Sada cu da vidim ovaj e-PDF To Word Converter v2.5 sto je preporucio sikili.

Nazad
Vrh Dno