Šta je novo?

Half Life 2 Episode 2...

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
The Valve weekly update reveals that Half-Life 2: Episode 2 is shaping up rather nicely. Also mentioned is the addition of many new 2K games to Steam - Rail simulators: Sid Meier's Railroads, Railroad Tycoon II Platinum and Railroad Tycoon III, The old but still loveable X-Com: Terror from the Deep and the Build and Destroy Pack; CivIV, CivIV: Warlords, CivCity: Rome, and Shattered Union.

Right now, we're working hard on putting the final parts of Episode Two together. Early on during development we spent a lot of time working on concept art of key areas of the game, so that everyone on the team could share a vision of what the final game would look like. The three pieces below are some examples of that work. Once the game is released you'll be able to see how these concept pieces were eventually turned into the final product.

Samo što nije...

A i shotovi izgledaju dobro...

Prilozi

• hl2ep2_1.jpg
    hl2ep2_1.jpg
    137 KB · Pregleda: 129
  • hl2ep2_2.jpg
    hl2ep2_2.jpg
    264.6 KB · Pregleda: 128
  • hl2ep2_3.jpg
    hl2ep2_3.jpg
    194.4 KB · Pregleda: 126
  • hl2ep2_4.jpg
    hl2ep2_4.jpg
    194.5 KB · Pregleda: 117
  • hl2ep2_5.jpg
    hl2ep2_5.jpg
    174.7 KB · Pregleda: 104
and then some...

Prilozi

• hl2ep2_6.jpg
    hl2ep2_6.jpg
    220.5 KB · Pregleda: 117
  • hl2ep2_7.jpg
    hl2ep2_7.jpg
    178.5 KB · Pregleda: 97
  • hl2ep2_8.jpg
    hl2ep2_8.jpg
    96.1 KB · Pregleda: 89
  • hl2ep2_9.jpg
    hl2ep2_9.jpg
    150.2 KB · Pregleda: 104
meni ovo deluje extra,kad se ocekuje izlazak?

Nimalo oduševljen... A igra je, koliko se sećam, odložena za poslednji kvartal.

ima li neshto,tacnije neka igra koju nece odloziti?

ja sam, srećom, jedan od onih koji ne moraju da budu oduševljeni da bi igrali igru - dovoljno je da mi se dopadne. A i ne tražim od igre neke nemoguće stvari. I ne, igra izlazi tokom juna!

Delili su kupon za doticnu u Tunisu svima koji su bili na prezentaciji. ATI bas voli kupone za HL :)

Da, kada izađe test, uskoro. Tako smo uradili i kada je predstavljan X1K.

Grafički, HL odavno ne može da oduševi. Što se gameplaya tiče, nadam se da će biti nešto bolje. Atmosfere nikada nije manjkalo.

Episode 2 bice kao Episode 1:

1) Instaliras
2) Predjes
3) Izbrises

:)

Mozda negde usput se divis ponekom efektu i to je to :p

Poslednja izmena:
...i to je bash sve shto i ochekujem od bilo koje igre ;)

pa nego shta treba da ima igra?
pa nije to film pa da se odushevish pa mesecima pricash o njemu...?

odigrash na normal,pa ako ti se bash mnogo svidi,predjesh i na hard i cao

Ceo HL serijal ima bolju atmosferu i radnju nego pola filmova sto sam pogledao, a to mi je mnooogo bitnije od besne grafike. Za E2 sam ubedjen da ce da nastavi tim tokom...

Eto, skinuo sam C&C3:tiberum wars, igra izgleda fenomenalno ali ne moze ni da pridje Warcraftu3 po pitanju atmosfere, igrivosti i opsteg osecaja koji imas kada igras igru, a C&C je onoliko puta veci od W3 koliko je ovaj stariji od njega....

nikako da povezem HL 1 sa ovim nastavcima, dok igram dvojku imam utisak da igram totalno drugu igru, sta vise drugi zanr... bas se pitam hoce li se uopste vratiti na put... mislim ono je sve graficki lepo ali nema veze sa prvim delom... sumnjam da bi bilo ko povezao te dve igre gledajuci samo slike (podrazumeva se da prethodno nije cuo za hl)... mislim cak i ja imam asocijace na ghost recon gledajuci ove slike, nema veze sto vidim neke robote... TO JE GHOST RECON! mislim ako to sada vidim, onda znam kad budem seo da igram da cu videti i Laru Croft.

nikako da povezem HL 1 sa ovim nastavcima, dok igram dvojku imam utisak da igram totalno drugu igru, sta vise drugi zanr... bas se pitam hoce li se uopste vratiti na put... mislim ono je sve graficki lepo ali nema veze sa prvim delom... sumnjam da bi bilo ko povezao te dve igre gledajuci samo slike (podrazumeva se da prethodno nije cuo za hl)... mislim cak i ja imam asocijace na ghost recon gledajuci ove slike, nema veze sto vidim neke robote... TO JE GHOST RECON! mislim ako to sada vidim, onda znam kad budem seo da igram da cu videti i Laru Croft.

ovo je nastavak dvojeke ne keca..... mislim ne znam sta ocekujes da urade... :p

Ma dobar je bre HL2,nego ja se i dalje pitam-cemu ovoliko cekanja? Te epizode su trebale da izlaze na svaka 3-4 meseca realno,ako ce da budu duzine kao Episode 1.Mada kako kazu Episode 2 ce biti mnogo duza od keca.

@TEP3A : offtopic: Par ispravki: C&C je serijal je zapravo stariji od Warcrata,tako da si se malo za****.Druga stvar,po svemu sto si naveo C&C 3 itekako moze da se meri sa Warcraftom,to su razliciti RTS-ovi koji su izgradili ovaj zanr(zajedno sa total Anihilation,Supreme Commander),svaki je dobar na svoju stranu.

Nazad
Vrh Dno