Šta je novo?

Notebook mouse - MS ili Logitech

• Začetnik teme Začetnik teme pop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2001
Poena
620
Moja oprema  
Zvuk
iFi ZEN DAC v2
Monitor
Dell S2722QC
Miš & tastatura
Logitech MX Anywhere 3, NuPhy Air75 V2
Laptop
MacBook Pro M1 Pro
Mobilni telefon
iPhone 13
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Dakle, u igri je nekoliko modela. Pretpostavljam da bi svi dovoljno dobro radili posao ali nije lose da se covek raspita na vreme.

- MS Wireless optical notebook mouse 4000
- Logitech V450
- Logitech V320

Sto se tice cene, ona je na strani MS modela. Opet, on ima nesto veci usb prijemnik dok je Logitech to resio krajnje elegantno. V320 (AAA baterije i optical), V450 (AA i laser). Koliko je to bitno i koliko se uopste primecuje u svakodnevnom radu, pojma nemam :d

Bilo bi vrlo korisno da se, pre svega, jave ljudi koji su koristili neki od doticnih miseva. Pozz.

Delom si sam sebi odgovorio na pitanje. Sa MS misevima nemam iskustva, ali sa Logitech-om svakodnevno! I toplo preporucujem svakog Logitech misa. Naravno svi bi radili posao, ali je glavno pitanje za sta ti treba! Da se ja pitam ja bih uzeo najjeftinijeh zicnog USB misa recimo Logitech B58.

Ja sam koristio Logitech i A4Tech i oba su mi bila OK na desktop konfiguraciji.
U tvom slucaju ne bi imao dilemu i uzeo bih Logitch, sem ako mi ne bi poklonili tog MS-a 😀

U tvom slucaju ne bi imao dilemu i uzeo bih Logitch, sem ako mi ne bi poklonili tog MS-a 😀

Da, mislim da si u pravu. Video sam tj. pipnuo taj MS i mogu da kazem da izgleda jadno i bedno. Plastika deluje krto i ruzno na dodir. Ovo su misevi ciji su gabariti manji od proseka i bitno je da izrada uliva poverenje. Ovaj MS deluje kao najgora kineska plastika.

Definitivno Logitech u ovom slucaju. Jos samo da odlucim koji i to je to :,,:

Nazad
Vrh Dno