Šta je novo?

Call Of Juarez

Hvala na brzom odgovoru. E sada me interesuje sledece... Da li bi ova verzija za North America trebalo da bude bolja od ove koju sada mi igramo. Jer, pravo da kazem, nisam bas nesto odusevljen sa grafikom.

Hvala na brzom odgovoru. E sada me interesuje sledece... Da li bi ova verzija za North America trebalo da bude bolja od ove koju sada mi igramo. Jer, pravo da kazem, nisam bas nesto odusevljen sa grafikom.

Pa jeste da je kod nas kineska roba loshijeg kvaliteta od kineske robe koja se isporuchuje u north americu(dokazano), ali 100% sam siguran da nije sluchaj i sa igrom :crash:

Onda mi nije jasno zasto je jos nisu izdali tamo? Nelogicno!

tx za info, skinuo sam 97.72 :). Sta ce mu te 2 crate na kraju uopste?
Inace Juarez idalje ima shadow flickering :(.

Pod Vistom tih problema neces imati, naime 8xxx serija radi najnormalnije pod Vistom u ovoj igri, ako se ne racuna manji framerate :p

Poslednja izmena:
Jel izasao makar neki patch za 8800 seriju i XP, posto ove iz nvidie vidim zabole?
Igra izaslo pre 100 godina, idalje neigriva.

ne i nemam vistu, samo me za xp interesuje?

pa i tako ponajvise, ali i fps opasno padne kad uletim u travuljinu. Mada to bi preziveo, ali shadow flickering nikako.

pa i tako ponajvise, ali i fps opasno padne kad uletim u travuljinu. Mada to bi preziveo, ali shadow flickering nikako.

Kao sto rekoh u par navrata, pod vistom tog problema sa senkama nema .... Install Vista and Play :D

f_GFWlogonobcm_0991f42.gif

Samo treba izabrati pravi :D

pa valjda ce jos bolje raditi kad izadje US verzija sa DX10 podrskom ;)

Sta jedna jeb**a casica moze da uradi fps? Pogadjajte? :d

Prilozi

• bez case.JPG
    bez case.JPG
    172.4 KB · Pregleda: 129
  • sa casicom.JPG
    sa casicom.JPG
    176.8 KB · Pregleda: 131
  • dobro.JPG
    dobro.JPG
    300.1 KB · Pregleda: 112
  • lose(sa kutijom).JPG
    lose(sa kutijom).JPG
    220.5 KB · Pregleda: 95
'Beš mi sve ako sam te razumeo šta si hteo da kažeš ovde :S: ... Moraš lepše te rečenice da sklapaš ...
Pa dovoljno je pogledati screenshot-ove, znaci fps se bukvalno prepolovi kada se uzme neki predmet,a bez OC mi se krece 20/25fps. E sad ako je ovo normalno idem da se vesam :hair:

Poslednja izmena:
Pa dovoljno je pogledati screenshot-ove, znaci fps se bukvalno prepolovi kada se uzme neki predmet,a bez OC mi se krece 20/25fps. E sad ako je ovo normalno idem da se vesam :hair:

Amm... ali da bi to testirao kako treba, ne bi smeo da pomeras view ... ovde se bas vidi da nije isto.... pogotovo na drugom primeru ...

Broj poligona se nije drasticno promenio na tim primerima, tako da je Branacov primer OK.

Kad je mnogo trave (sa ukljucenim senkama na max) u FOV-u, frejmrejt pada na ~25. To je ono sto je meni upalo u oci.
Rezolucija 1920x1080.

Poslednja izmena:
zapravo, to sam i ja primetio, i posle jos par takvih stvari i kulminacije sa sunjanjem po mraku (posle one misije sa svestenikom) sam kantirao igru. Ima puno dobrih stvari ali previse me je smorila sto sa tehnicke strane sto sa strane izvodjenja.

Ljudi...
Danas sam prvi put probao ovu igru :) i prosto ne mogu da verujem da mi je promakla...

Prvo, western fazon i cela ta atmosfera, VRH grafika, muzika...bas PRAVO osvezenje i tacno ono sto mi je trebalo (ok, kasnim, vec ste igrali...necu da smaram:))

Bas cu sa zadovoljstvom da je odigram, iako nije nista toliko spektakularno, ali nekako mi je dosla u pravom trenutku...

Ali kad sam prvi put pustio sa svim detaljima na maximumu, bas sam se zabezeknuo (nisam znao ni koji je engine ni bilo sta drugo, pa sam ocekivao neku gadost:D)

Ljudi...
Danas sam prvi put probao ovu igru :) i prosto ne mogu da verujem da mi je promakla...

Prvo, western fazon i cela ta atmosfera, VRH grafika, muzika...bas PRAVO osvezenje i tacno ono sto mi je trebalo (ok, kasnim, vec ste igrali...necu da smaram:))

Bas cu sa zadovoljstvom da je odigram, iako nije nista toliko spektakularno, ali nekako mi je dosla u pravom trenutku...

Ali kad sam prvi put pustio sa svim detaljima na maximumu, bas sam se zabezeknuo (nisam znao ni koji je engine ni bilo sta drugo, pa sam ocekivao neku gadost:D)

Da, da ... DoF je ovde do sada najbolje odradjen ... U novijim naslovima moze biti samo bolje :D (ko je rekao moze biti samo bolje? :S: )

Video sam to, taj clanak me je i naveo da pocnem da igram :). Ako razlika u DX10 modu bude samo u framerate-u, to mi ne znaci puno, jer mi i sad radi idealno.

ja sam odustao od igre jer valjda driveri nisu bili dobri, stalno sam imao neke senke koje ne bi trebale ni da budu na tim mestima, koliko vidim neki ljudi su je nahvalili, mozda je probam opet ?

instalirao sam igru,ali ne mogu nikako da je pokrenem.
ne znam kako da je krekujem .

Vrh Dno