Šta je novo?

E61 problem sa Webom

snakehunter

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2007
Poena
304
Deco, da li je neko imao problema da se uloguje na forume kada koristi Symbian telefon?
Ja imam Nokiju E61, koristim onaj default browser i u principu sve radi dobro, samo kad pokusam da odem na neki forum i ulogujem se ne mogu. Sto je zanimljivo, kaze mi ono "thank you for logging in... redirecting..." a onda me opet vrati na pocetak i nisam ulogovan. Ovo se desava kada sam na GPRSu. Jednom sam uspeo da se ulogujem kad sam bio povezan preko WiFi-a.

Inace, ostalo logovanje, npr. na Yahoo Mail, radi OK. Samo forumi prave problem.

Deco, da li je neko imao problema da se uloguje na forume kada koristi Symbian telefon?
Ja imam Nokiju E61, koristim onaj default browser i u principu sve radi dobro, samo kad pokusam da odem na neki forum i ulogujem se ne mogu. Sto je zanimljivo, kaze mi ono "thank you for logging in... redirecting..." a onda me opet vrati na pocetak i nisam ulogovan. Ovo se desava kada sam na GPRSu. Jednom sam uspeo da se ulogujem kad sam bio povezan preko WiFi-a.

Inace, ostalo logovanje, npr. na Yahoo Mail, radi OK. Samo forumi prave problem.

Stavi i mini operu, jedno 4 puta je štedljivija u odnosu na default browser i operu što se tiče protoka. Naravno u njoj nema open in new window i ostale funkcije, ali radi posao. Ja je intenzivno koristim baš na E61 - čitaj svakodnevno (sigurno sam bar 30-40 postova napisao iz mini opere). Sve reči pohvale. E sada ako ideš preko wlan naravno da bez razmišljanja treba da koristiš operu, prosto milina.

Hmm.. ja nemam tih problema. Konkretno, posecivao sam forume opengl.org, benchmark i elitesecurity (koji sam napustio zbog nekih modova-seljacina) i svaki put sam se uspesno logovao. Na forume sam isao preko wlan-a i gprs-a. Imam E61 i firmware 3.xxxx.

Operu-mini sam probao i odmah skinuo. Ne svidja mi se nikako.

Hvala deco.
Skinuo sam Operu, nisam bas preterano odusevljen ali radi, pa cu je koristiti za ove neulogljive forume.

Nazad
Vrh Dno