Šta je novo?

Antec napajanja

• Začetnik teme Začetnik teme solim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

solim

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2004
Poena
619
Da li je neko dolazio u dodira sa ovim napajanjima
i da li zna eventualne razlike
ANTEC TPII-550PEC
ANTEC TP-TRIO 550W
ANTEC SP500 smart power 500w

i koliko su bucna naravno 🙂
hvala

Poslednja izmena:
Antec ti vazi za izuzetno kvalitetnog proizvodjaca. Ako ti smeta buka pogledaj njihovo bessumno napajanje Phantom !

imam tp2 480w i sjajan je u svakom pogledu 😉

neces pogresiti ni sa jednim antec napajanjem

ultra su tiha,i shto ti vec rekoshe,necesh pogreshiti ni jedno da uzmesh...
da,da pogledaj Phantom i prodaj bubreg da ga kupish🙂

Meni TP-TRIO 550W necujan. Nijednom mi nije podigao brzinu fena iznad ~850rpm to je ujedno i najmanja :wave:

Veoma dobro napajanje. Naravno ima boljih, ali za Antec si pitao...

hvala svima
ipak prelomio i uzeo Corsair HX520

Antecova napajanja su prilicno kvalitetna cak mogu da izdrze i jace struje nego sto su deklarisana da su necujna nebih se slozio jedino mozda Antec Phantom 350w (pasivno) ali jesu dosta tiha posle Seasonica naravno najtisa.Imam pomenuti Antec Phantom 500w i izuzetno sam zadovojan sa istim sto verujem da je slucaj i sa ova tri koja si spomenuo

Prilozi

• antec.jpg
    antec.jpg
    57.4 KB · Pregleda: 140
hvala svima
ipak prelomio i uzeo Corsair HX520

taj cors je svakako dobar. veliko je pitanje da li je bolji od tp2 ili nije, ali po meni bi u takvim slucajevima gde su oba napajanja jako dobra samo cena i garancija trebalo da presude.

:smash:

Kad smo već kod Anteca, da li neko možda ima TPII-480P Blue? Kakvi su utisci o ovom napajanju? Juče sam prodao Chifa GPS400AA koji me je već duže vreme nervirao bukom koju je proizvodio, pa od onda mozgam šta kupiti da bude i kvalitetno i tiho. Da imam para ne bih mnogo
razmišljao već bih uzeo Phantoma, ali...
Da li se i kod TPII-480P Blue brzina ventilatora menja u zavisnosti od opterećenja i zagrevanja
kao kod TP-TRIO 550W?

Kad smo već kod Anteca, da li neko možda ima TPII-480P Blue? Kakvi su utisci o ovom napajanju? Juče sam prodao Chifa GPS400AA koji me je već duže vreme nervirao bukom koju je proizvodio, pa od onda mozgam šta kupiti da bude i kvalitetno i tiho. Da imam para ne bih mnogo
razmišljao već bih uzeo Phantoma, ali...
Da li se i kod TPII-480P Blue brzina ventilatora menja u zavisnosti od opterećenja i zagrevanja
kao kod TP-TRIO 550W?

ako se tp2 480 blue razlikuje samo po boji ventilatora od tp2 480, onda ti mogu reci da je vise nego dobro.

imam tp2 oko godinu dana i ni najmanjih problema nije bilo. naponi stoje kao zakovani. jako je tiho, izrada je jako dobra...

za neko strucnije misljenje mozes pogledati kilometarski thread o napajanjima i pitati miska , on je zaista proucio tu tematiku na expertskom nivou.:smash:

Poslednja izmena:
Taman sam se rešio da ga kupim, ali ŠMRC, nema niko od naših vajnih prodavaca.

@ solim aj okaci screen sa naponima i slike napajanja da se vidi sa one strane gde je kabl menagment ako moze.

Nazad
Vrh Dno