Ti izgleda nisi video ni drugi aparat, a ni kameru 😀😀
I da, to je licno ON
😉 u njegovom nadobudnom "JA video sve" vi nemate pojma - zaludni uber geek fazon
😀 😀..
E pa videh par digitalaca u toj klasi (sony, fuji, canon drugi modeli itd) kod razlitih ortaka, i bash sam uporedjivao. I zipa sad - razlike su akademske. Cak burazer od strica, ono debeljko sa aparatom od pola tone, i objektivima od milijun evra, uber foto geek - ima bash neki fuji. I stvarno su fotke extra, ali zipa sad i ovo - neda to nije sad neka WOW razlika - nego neke nijanse koje samo zaludno i zaludjeno geek oko uocava
😉.
Obican user - ma kakvi - sta ga stelash pola godine, kad je sve manje vishe isto. A neki onako obicni useri, ali malko vece picajzle (znam ih par) neke bitnije fotke ionako teraju kroz photo shop pa na kraju ga dostelaju sta im smeta. Naravno - podrazumeva se da su fotke u istoj rezoluciji. Josh kad odneses da ti razviju fotke - tek tad svaka razlika prestaje. Mislim podvlacim sta sam rekao:
OBICAN user, koji fura
iskljucivo sve na
AUTO, ono - uperis i slikas i gotovo - ixus zakon! Ko hoce da se uclanjuje u foto sekciju "mladi proka foto pronalazac" i da ga shtela do smrti, sa milijun opcija, taj neka zaobidje ixus. Ustvari nek ga pazari, cisto da vidi ono "shtelovanje ludom radovanje"
😉, tj. i da na auto ispadaju sasvim pristojne fotke
😀..
Sto se tice video moda, imam sony mini dv - naravno da mini dvd ima vishe opcija (malko vecu rezoluciju - neznatno - night mode koji je njesra i onako - shatro shake stabilizaciju - i najveca prednost - opticki zum koji radi u toku snimanja) ali ixus stvarno za ono brzo ti treba nesto da snimish, i na gabarit, extra odradjuje svoj posao, za malo po ko mini dv - i zipa sad ovo za kraj
😉 - ma sta ti rekao, i kojim god se podatkom frljao (optika mc2 trt gradijent fuji broj zaposlenih, senzor itd..) moj sledeci aparat ce biti iskljucivo ixus, samo sa vishe megapiksela, jer je, mali, praktican, lep, izdrzljiv, pouzdan, strava video i fotke, ne smara sa opcijama, ma savrsenstvo :d..