Šta je novo?

Prodaja telefona u originalnom pakovanju?

• Začetnik teme Začetnik teme tesa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tesa

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
630
Moja oprema  
Mobilni telefon
Google Pixel 10 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li neko zna neko mesto (u BG) gde mobilne telefone daju u punom originalnom pakovanju?

Secam se da sam pre 6 godina i pre 4 godine u YUBC-u kupio dve Nokie. Dobio sam kompletno originalno pakovanje. Jedino sto je uputsvo bilo na madjarskom, ali to je nebitno.

Mislim da se radnja zvala Mobil Shop ili nesto slicno.
Da li oni jos uvek postoje?

postoje ali ne kao mobil shop nego kao Quadra Communications... lako tjes natji... pored njih imas Comtrade, Pakom, Royalton... uglavnom sve radnje gde je cena poprilicno vetja nego sto je kod ostalih...

Ne znam kako danas stvari stoje, ali pre vise od godinu dana, ortak je kupio telefon u Balkanskoj, u radnji koje se zove Zoom Technoshop ( bio je u pitanju neki Samsung ) i dobio je original pakovanje. Naravno, kada je rekao da uzima, prodavac je pred njim otvorio kutiju, na kojoj je bila nalepnica ( u stilu "ako je ova nalepnica pokidanan, nemojte uzimati..." - na engleskom naravno, ili " Void if broken", tako nesto... ). Unutra je bilo sve sto dolazi u pakovanju ( punjac, baterija u posebnoj kesici odvojena od telefona, handsfree takodje u posebnoj kesici ) i tri debele knjizice sa uputstvima za telefon na engleskom, nemackom i spanskom.
Naravno, dobio je i fiskalni racun i pisanu garanciju na godinu dana, a placanje je u dinarima...
Tako je makar bilo...

Poslednja izmena:
Mobilwood?!

Ja sam u Mobilwood-u relativno skoro kupio jednu Nokijicu, lepo dobio u original pakovanju sa svim zivim...
Mada je uvek bolje pre kupovine okrenuti i pozvati ostale firme i pitati posto i u kakvom pakovanju ide i naravno OBAVEZNO pitati kolika je garancija i da li je na ceo telefon ili ne.
Mobilwoodu sam dobio 6meseci garanciju na ceo telefon, dok po nekim drugim radnjama daju garancije na 12 meseci ali ne vazi za:"kucnji punjac,displej, kuciste, antena, kamera, mikrofon, zvucnik, koriscenje GPRS-a i ostali delovi potrosnog materijala."

Mobilwoodu sam dobio 6meseci garanciju na ceo telefon, dok po nekim drugim radnjama daju garancije na 12 meseci ali ne vazi za:"kucnji punjac,displej, kuciste, antena, kamera, mikrofon, zvucnik, koriscenje GPRS-a i ostali delovi potrosnog materijala."

Tj. daju garanciju samo na "softver"?! 😡

Zato sam i pitao, drugar je poslednja dva telefona uzeo kod njih i dobio originalno pakovanje...

Nazad
Vrh Dno