Šta je novo?

Directx10 hack!

• Začetnik teme Začetnik teme yooyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo nije DX10 emulator... ovo je wrapper. Znaci ako neko hoce da proba mora da ima najmanje G80 u masini i da ima XP.

Pa možda bi i radio da imaš dx10 karticu 🙂

A mozda si trebao procitati moj post pre tog u kome sam rekao na cemu je cela stvar probana ? 🙂 Kolko znam, 8800GTS je dx10 kartica zar ne ? Na njoj je probano.

@yooyo:

Kako mislis "Ti bi sve na tanjiru" ? Pa nego sta da probamo sem cascades demo-a ? Ovo mi je zvucalo ko kad mi je jedan drugar linuxsas, sistem admin, pre 6-7 godina rekao: "ma radi sound blaster pod SuSe linuxom, samo uzmes i rekompajliras drajvere iz redhat-a i kompajlujes u kernel od SuSe-a i radice. Ti bi sve na tanjiru..." 😀 Covece, pa ti dll-ovi su izasli u javnost, za javnost. Pa ja sam "end user", zar se ocekuje od mene da znam kako se radi sa DX10 SDK ???? Uostalom, cemu rant ?! Covek je to izbacio i rekao da radi, mi uzeli probali na 8800 pod XP-om jedini javnosti dostupan DX10 app tj demo i ne radi. I to je to. Ovo sto ti dalje navodis ("covek je uspeo da jedan deo...") u izjavi autora NIJE pisalo, i opet ponavljam, da je tako pisalo, ne bi bilo nikakve frke, ne bi ni probavao i kopirao ko zna kakve DLL-ove po sistemu... 🙂

Poterao sam ja sinoc DX10 primere iz DX10 SDK April 2007, ali pod Vistom. Okacicu danas shotke, provalio sam i nacin da snimim frapsom dx10 aplikacije (stap, kanap i vozi) pa moze i mali video 🙂 ...

BTW, primeri uglavnom (oni kompleksniji) rade ocajno 🙂

Pa sto ne bi radili pod Vistom ? Rade i bez tih dll-ova, nije poenta da radi pod Vistom, vec pod XP-om 🙂

A mozda si trebao procitati moj post pre tog u kome sam rekao na cemu je cela stvar probana ? 🙂 Kolko znam, 8800GTS je dx10 kartica zar ne ? Na njoj je probano.
koji post? ja stvarno nigde ne vidim da si spominjao 8800GTS...

koji post? ja stvarno nigde ne vidim da si spominjao 8800GTS...

UPS ?! :d:d:d Sad tek videh da nisam napisao. Moje iskreno izvinjenje jddipqd :klanjanje

Svejdno, hteo sam da napisem 🙂 Kod Typhoon-a je probano sinoc na 8800, naravno da mi nije palo na pamet da probavam sa dx9 kartom 🙂

Nazad
Vrh Dno