Šta je novo?

Evo kako prolazi Microsoft :))))

• Začetnik teme Začetnik teme ubuntu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A i ne razumem što je ova tema otvorena ovde, a i što je uopšte otvorena..

Premestio sam ovo u clubbing.

Lep je koncept Open Source-a i besplatnih programa. Ali meni nije jasno ako bi svi programi bili besplatni od čega bi onda programeri živeli?

Pitam se, koja li je ovo pita koja mu je zabrljačena u facu? :d

od tehnicke podrske, AlexxandarYo,npr

Lep je koncept Open Source-a i besplatnih programa. Ali meni nije jasno ako bi svi programi bili besplatni od čega bi onda programeri živeli?

Pa pazi, open source zajednica programera je ogromna, nije potrebno ulagati toliko mnogo truda po glavi coveka kao inace 😛 . To cak moze ljudima kao hobi da dodje...

To je pogresno pitanje na pogresnom mestu. Na OS resenjima moze lepo da se zaradi (i to upravo i cine kompanije poput SUN-a i IBM-a). Tako da je to samo obicna zabluda.

Ovaj klip je star bar nekih 10ak godina... gledao sam ga jos dok sam imao 486...
i eto, sad posle toliko vremena, postavlja se pitanje - koliki je efekat imala ta pita? :d

Pitam se, koja li je ovo pita koja mu je zabrljačena u facu? :d

Kako koja? Pa suva pita od kokosovog brasna, koja bi druga! 😀 😀 😀
Inace, kako kaze petri, ovo je jako mator snimak, ali eto, lepo ga je ponovo videti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno