Drugari zanima me sta treba od ploce i memorije, sto bi bilo kompatabilno za ovaj procesor.... resio sam da kupim komp do 1000 eura sa monitorom ali vrlo sam neiskusan sto se tice sklapanja konfiguracije,procitao sam jako dosta postova,i zakljucio za ove pare sto imam mogao bi da kupim ovo cudo od procesora koji su mnogi opisali da odudara od svih ostalih... naravno odnos cena/kvalitet
Ako neko ima visak vremena bio bih mu zahvalan ako moze da kaze koju graficku i monitor da kupim jer uglavnom ove 4 stavke su mi najbitnije
pa da mogu da pazarim i da :type:
P.s jel mislite da ce biti uskoro to obaranje cena,i da li jos malo da sacekam jer ovaj procesor je oko 280 e kod nas trenutno, intel najavljuje 40 % manje cene,jer to bi se znatno odrazilo na cenu u ovom mom slucaju... pozdrav i hvala svima koji budu zeleli da me udostoje odgovora
Ako neko ima visak vremena bio bih mu zahvalan ako moze da kaze koju graficku i monitor da kupim jer uglavnom ove 4 stavke su mi najbitnije
P.s jel mislite da ce biti uskoro to obaranje cena,i da li jos malo da sacekam jer ovaj procesor je oko 280 e kod nas trenutno, intel najavljuje 40 % manje cene,jer to bi se znatno odrazilo na cenu u ovom mom slucaju... pozdrav i hvala svima koji budu zeleli da me udostoje odgovora