Uzimati p990, kada qtek9600 moze da se uzme po skoro istoj ceni je po meni žešće bacanje para!!!
Pretpostavicu da nisi koristio ni jedan od ovih telefona vec gledas specifikacije na papiru.
Tytn jeste mnogo mocniji, ali mene zanima, cemu to sluzi ?
Meni vise od onoga sto moze symbian ne treba, Windows platforma mi je smarajuce komplikovana, dok prednost biranja broja bez potrebe da izvlacim tastaturu i/ili nabadam tastere iscrtane po ekranu necu da pominjem.
Btw. Tytn je kod nas 800+ evra
D
Bez da ikoga reklamiram, ponuđen mi je po skoro duplo manjoj ceni i zato sam i hteo prijatelju šikiju ali i onome koji prodaje da izađem u susret!
Shiki nemoj da te 3puju bez veze, odkud ta ideja da se P990 puni jednom dnevno???? Meni i najgorem slucaju baterija traje 2 dana,a posto sam nabacio TOMTOM igram se sa BTom znaci bez sirenja dezinformacija(ko zna mozda je tako bilo sa starijim serijama, moguce). A
Shiki ako si hteo SE, slobodno ga kupi i neces imati nikakvih problema. A sto se tice brzine ima da se skine programcic koji skida animacije sa menija pa sve radi instant. Poz
I meni je baterija trajala dva dana na p990, ma koliko drndao po njemu,ali ipak traje kratko...trenutno imam e61 i prezadovoljan sam sa njim,moj savet i dalje stoji touch screen je osetljiv i ako nemas fotrolu i ako neces da razmisljas gde ga stavljas i u cemu ga nosis,ne uzimaj fon sa touchom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari