- Učlanjen(a)
- 18.09.2000
- Poena
- 740
Не разумем у чему је проблем?
Ви мислите да Microsoft не зарађује на продаји XP-а? Па њима би било најисплативије да продају XP следећих 100 година и не троше паре на развој.
Подршка за XP ће бити прекинута пре или касније и сасвим је логично да се и његова продаја прекине пре тог рока. Политика MS-a да пружа подршку за своје производе још две године од када престане продаја или се избаци нова верзија (нисам сигуран које је од ова два).
Уосталом корисници не морају да купују Vistu постоје и други оперативни системи.
Verovatno ni jedno, jer Windows 2000 ima podršku do 2010. godine.Политика MS-a да пружа подршку за своје производе још две године од када престане продаја или се избаци нова верзија (нисам сигуран које је од ова два).
Mislim da je pre vadjenje kestenja iz vatre... M$ je mnogo novca gurnuo u Vistu, mnogo novca je i uzeo od "Vista bla bla bla" nalepnica, tako da im prodaja XP-a nikako ne ide na ruku. A sto se tice 'bisera' setite se samo Intela i BTX standarda koji je smisljen da ohladi Preskote. Sreca pa imamo takve 'vodje' IT industrije :banana:
Шта је Eva?
Jedino nam ostaje nada da ce neke velike kompanije, poput Dell-a krenuti sa instaliranjem Linuxolikih derivata na svoje racunare
trebalo bi, samo iskreno se nadam da ce izbaciti nestio bolje od viste, mada kako je krenulo mislim da dolazi vreme da polako ali sigurno uvodim i druge OS u igru.Mislim da nema mesta panici. Podrška za XP će sigurno postojati još dugi niz godina, s obzirom na veliki broj poslovnih korisnika kao što su velike multinacionalne kompanije, koje ne menjaju OS tako brzo. Prema tome, možemo očekivati da će XP biti podržan još najmanje 5 do 7 godina, a za to vreme će sigurno stići i naslednik Viste.
Šta je tu "pomodarski"? Hoće li dati krila pirateriji? Hoće! Hoće li neko iz MS-a da se kladi sa mnom?Sto volim komentare tipa "cist monopol" i "daju krila pirateriji". (koji su ocigledno pomodarski - mrze drugi MS aj da se pridruzim).
Da, ali naslednik VIste bice jos rigorozniji sa drm i slicnim *******cijama, uvodjenje novog FS - WinFS i jos veci pokusaj da sam kontrolises svoj OS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari