Šta je novo?

Subtitle Workshop - problem kodeci

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
885
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imao sam nekih problema sa kompom
pa sam reinstalirao kodeke ( ffdshow i DivX 6.5 pro) i sada mi SW puca pri pokretanju ( titl i film imaju isti naziv , pa se i film pokrece zajedno sa titlom).Inace , ffdshow koristim po preporuci , a divx pro za capture sa TV kartice ( neophodan mi je)
Pre ovoga je sve normalno radilo .I sprobao sam sve , sve sam deinstalirao , pa ponovo instalirao ( jednom ffdshow pa divx , drugi put obrnutim redom i nista).
SW mi je neophodan , jer sa neta skidam gomilu nesinhronizovanih titlova :smash:

Nemoj da koristis ffdshow zato sto ima puno bugova,samo instaliraj bundle i xvid,pa ga onda probaj

Nemoj da koristis ffdshow zato sto ima puno bugova,samo instaliraj bundle i xvid,pa ga onda probaj
Poznato je da ja koristim neke prastare verzije ffdshow-a, jer sam vazda sa novijim imao raznorazne probleme. Ako niste znali, Milan Čutka, glavni developer i osnivač celog projekta, prošle godine je definitivno napustio ffdshow projekat. Projekat sad održavaju drugi ljudi (http://ffdshow-tryout.sourceforge.net/), novi buildovi izlaze praktično nedeljno i stiče se utisak da oni znaju šta rade. Naime...

Nedavno sam instalirao neki program za konverziju i on me je pitao hoću li da dovučem ffdshow, ja sam u brzini pomislio da mu treba ffmpeg pa sam rekao da hoću. Međutim, kad je dovukao i instalirao ffdshow nisam imao kud pa sam isprobao taj build koji je instalirao i izuzetno sam zadovoljan, još nisam naišao na probleme, tako da sad koristim njega. Konkretan build je od 13. marta 2007:

ffdshow-rev1028_20070313

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno