Šta je novo?

KVM switch sa USB-om

• Začetnik teme Začetnik teme z_m00n
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

z_m00n

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2005
Poena
619
Interesuje me da li negde ima da se nadje neki kvm switch za 2 racunara, ali sa ulazima za usb tastaturu i misha???

imas u gigatronu d-linkov kvm switch a imas i u netixu noname varijantu

imas u gigatronu d-linkov kvm switch a imas i u netixu noname varijantu

Koliko vidim ovi u gigatronu nemaju podrsku za usb tastaturu i misa, vec imaju jedan usb port i dva ps/2 porta.
U Netiks-ovom cenovniku ne mogu da nadjem taj switch

Poslednja izmena:
tacno, taj usb iz gigatrona ima samo jedan prikljucak a kad otvoris netix cenovnik imas ga pod aktivna mrezna oprema (tako nesto) ... ili search-uj "kvm". Ja bas uzeh juce obicnu ps2 varijantu i prvo sto me je "odusevilo" kad sam dosao kuci i povezao je to sto ne moze da sljaka 1680x1050 nego max 1600x900 !@#$%^%&* ....

tacno, taj usb iz gigatrona ima samo jedan prikljucak a kad otvoris netix cenovnik imas ga pod aktivna mrezna oprema (tako nesto) ... ili search-uj "kvm". Ja bas uzeh juce obicnu ps2 varijantu i prvo sto me je "odusevilo" kad sam dosao kuci i povezao je to sto ne moze da sljaka 1680x1050 nego max 1600x900 !@#$%^%&* ....

Da, nasao sam ih u netiksovom cenovniku, stvarno imaju podrsku za USB tastaturu i misa, ali pitanje je da li mogu da podrze 1680x1050 jer je i meni to nativna rezolucija monitora, nazvacu ih da proverim

Zvao sam ih i nemaju pojma da li ide na tu rezoluciju ili ne, jel zna jos neko gde ima ovako nesto da se nadje kod nas naravno

Nazad
Vrh Dno