Šta je novo?

TV Tuner

• Začetnik teme Začetnik teme vigo 2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
V

vigo 2

Guest
Da li postoji neka veca razlika u kvalitetu izmedju ova dva tjunera
ASUS TV + FM TUNER MY CINEMA P 7131
MSI TV +FM TUNER TV Anywhere-Plus
Sem nekih 1000 din razlike. (MSI je skuplji)?
Koji da uzmem? Hvala

Huh...cek, mislim da bi trebalo da imaju u onoj kod Zeleznicke stanice..HG spot!?!?!? computers ako se tako zove ona hrvatska radnja, mozda oni mogu naruciti...siguran sam da u celom Beogradu ima bar 1 koji trguje hauppauge proizvodima, pa nije valjda da se ovde radi samo bofla??!?!?!

Huh...cek, mislim da bi trebalo da imaju u onoj kod Zeleznicke stanice..HG spot!?!?!? computers ako se tako zove ona hrvatska radnja, mozda oni mogu naruciti...siguran sam da u celom Beogradu ima bar 1 koji trguje hauppauge proizvodima, pa nije valjda da se ovde radi samo bofla??!?!?!

Imaju jedan ali nije externi..a meni manjka PCI slot na ovim prokletim novim plochama pa moram na usb varijantu.No zvacu ih ja.Kod njih sam kupio Tagan-a i Armor kuciste...uvek imaju neshto zanimljivo.
Trenutno imaju ovo:
http://www.hgspot.co.yu/page111619.asp
THX!:wave:

Od leadteka samo taj pvr model je dobar, ostali zaostaju za hauppaugeom bas dosta. A i skoro svaki hauppauge tuner je podrzan u windowsowom MCE, osim onih najslabijih.
Nazalost, hauppauge je veoma tesko nabaviti u srbiji

Koliko sam našao pre par dana ima u Kimtecu. Bar po njihovom cenovniku. HAUPPAUGE WINTV USB TV cena 6.823,00 din sa porezom i imaju na skladištu ispod 10 komada. Sada pozvati pa pitati.

Nazad
Vrh Dno