Šta je novo?

TV od tft monitora

bledcek

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2006
Poena
316
procitao sam jedan clanak o spravici:Media /TV box TP 04, koja od tft monitora pravi TV Da li je neko probao ??? zvuci interensantno.

Zar nije oznaka Tv box za eksterne Tv kartice,a ti kazes spravica....

procitao sam jedan clanak o spravici:Media /TV box TP 04, koja od tft monitora pravi TV Da li je neko probao ??? zvuci interensantno.

Pogledaj malo po forumu pricalo se skoro o tom konceptu. Sto se mene tice, nisam bas bio zadovoljan kako to izgleda ali ima i onih koji jesu ;)

to sam procitao u mobilnom magazinu, mislim da upucuju na firmu asbis, oznaku sam dobro prepisao.

Svaki standalone TV tuner može od monitora da napravi TV, a razlikuju se po kvalitetu, opcijama...
Jedini problem koji može da bude je kako povezati i računar i TV tuner na iste zvučnike. Znači ili Hi-Fi, ili nešto sa dva ulaza ili dva para zvučnika :)

Za zvuk uopšte nije problem pošto svi ti boxevi imaju svoj audio in i out koji prosleđuje ulazni signal s PC-a kada ne radi TV.

A ako neko ima bolji HiFi sistem, verovatno ima i više nezavisnih audio ulaza na pojačalu/risiveru što je još bolje, pa ni u tom slučaju nije problem (ako ne želi da propušta PC signal s kompa preko TV Boxa i njegove elektronike, ponekad može doći do degradacije kvaliteta jer su TV Boxevi generalno jeftini).

Hvala ti, oi si mi otvorio :D
Nije mi ni palo na pamet da prikljuim neto na te "prednje" prikljuke, kontao sam da je to za AV-IN, tipa kad hoe da prikljui neki VHS ili DVD :smash:

Nazad
Vrh Dno