Šta je novo?

ATI AIW X800XT Vs Vista

Arko986

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
319
Mislim da je vreme da odgonetnemo sve spekulacije u vezi AIW X800XT i Viste da je ovo "nemoguca kombinacija". Da li je moguce koristiti ovu graficku i SVE njene mogucnosti sa Windows Vista, i da li drajveri predstavljaju problem odnoso da li ce ATI (AMD) pruziti softversku podrsku za ovu seriju kartica. Kada kazem sve mogucnosti, mislim na TV\FM Tuner, Wonder remote Plus i ostalo. Ako postoji neko kome ovo sve radi normalno na Visti, neka se javi i napise koje drajvere koristi...

off topic: Nisam bas nista citao o visti,ali neka mi neko kaze 1 razlog zasto bi presao na taj os ako sada imam xp sp2,naravno imam dx9 kartu

Poslednja izmena:
Vec je bila slicna tema, ali evo da ponovim.Trenutno nema podrske od strane AMD-a, ali postoji third party softver koji je preporucio sam AMD.Program se zove BeyondTV verzije 4.6. E sada da li to radi ili ne nemam pojma, ali svakako probaj.U prosloj temi sam takodje predlozio ovaj program ali se posle niko nije javljao, tako da tebe obavezujem da ako isprobas ovu kombinaciju javis utiske.Ne budi lenj javi zbog svih ljudi koje to zanima.

Vec je bila slicna tema, ali evo da ponovim.Trenutno nema podrske od strane AMD-a, ali postoji third party softver koji je preporucio sam AMD.Program se zove BeyondTV verzije 4.6. E sada da li to radi ili ne nemam pojma, ali svakako probaj.U prosloj temi sam takodje predlozio ovaj program ali se posle niko nije javljao, tako da tebe obavezujem da ako isprobas ovu kombinaciju javis utiske.Ne budi lenj javi zbog svih ljudi koje to zanima.

Javicu sigurno, ali ja sam se nadao da cu dobiti potvrde da X800XT radi lepo i na Visti, jer u suprotnom ne bih se zezao da prelazim sad na Vistu pa da se razocaram kada nista ne radi...

Nego da li sve ostalo radi kako treba, da li najnoviji Catalyst drajver radi na Visti?

Kartica sama po sebi radi, imas na AMD-ovom sajtu da skines nove Catalyst drajvere koji su namenjeni za Vistu.Tako da tu ne bi trebalo da bude problema.Problem su za sada samo multimedijalne mogucnosti kartice za koje ne postoji adekvatna podrska AMD.Ali to bi trebalo da resi pomenuti program, nadamo se.

Poslednja izmena:
Kartica sama po sebi radi, imas na AMD-ovom sajtu da skines nove Catalyst drajvere koji su namenjeni za Vistu.Tako da tu ne bi trebalo da bude problema.Problem su za sada samo multimedijalne mogucnosti kartice za koje ne postoji adekvatna podrska AMD.Ali to bi trebalo da resi pomenuti program, nadamo se.

Pa onda, u principu, nema poblema..... ja inace koristim ATIMC za gledaje TV ali postoji i WinDVR koji moze da bude adekvatna zamena.... ipak treba probati vistu...

Vrh Dno