Šta je novo?

adsl ogranichenje uploada

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Poz svima :)

Postoji li nachin da u sistemu, ili nekim programom ogranichim samo upload, na recimo....10kbit? :) npr, 256k adsl, u emule ne mogu da izvuchem preko 10 kb download, ubije me upload.. :(

Poz svima :)

Postoji li nachin da u sistemu, ili nekim programom ogranichim samo upload, na recimo....10kbit? :) npr, 256k adsl, u emule ne mogu da izvuchem preko 10 kb download, ubije me upload.. :(

Net Limiter kao sto ti je predlozio covek. Imas u samom Emule i u svim Torrent programima da podesis koliko ces DL i UL da dozvolis.

Ali konkretno kod Emule ako ogranicis UL vrlo nisko, imaces i odvratno mali DL, tako funkcionise i tu ti nema pomoci, a druga stvar koja te verovatnije kolje je da fajl koji skidas trenutno ne postoji kompletan ili ga ima na vrlo malo lokacija. Desava se da sa Emule skidas nesto i mesecima dok zavrsis.

hehe, hvala za net limiter, motao mi se naziv tog programa po glavi :)

Stojcha, chim mi upload predje 40kbit, download mi bude tolili :) podeshavao sam, ali ***a, oni traze specifichan ratio :(

Da je emule nesrecan, znam, ali shta cu, to mi je jedini nachin da neke albume skinem u loseless formatu...Nocu lepo pustim altdvb, navijem zvuk da se gasi za sat vremena, i nek` pichi do ujutru :)

E bas sad ja objasnjavam u drugoj temi o ovom programu koji ti mihailo preporucuje. Meni zavrsava posao.

hehe, hvala za net limiter, motao mi se naziv tog programa po glavi :)

Stojcha, chim mi upload predje 40kbit, download mi bude tolili :) podeshavao sam, ali ***a, oni traze specifichan ratio :(

NetLimiterom 2 Pro ogranici upload eMuleu/uTorrentu na neku malu vrednost (ja recimo drzim za jedan i za drugi 1.5kB=1536 bajta) a u samim programima (eMule/uTorrent) postavi neogranicen upload, ovako nikada nece doci do saturacije veze a eMule/uTorrent ce misliti da imaju uncaped upload pa ce ti i DL biti maksimalan.

Vrh Dno