Šta je novo?

ASUS P5N32-E Sli voltaza?

jovannk

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2006
Poena
304
Danas sam instalirao gore pomenutu plocu i PC Probe mi javlja problem sa voltazom:
There are some warnings: 1.2 VHT Voltage
Napajanje Cooler Master 550 W.
Sta je u pitanju i koje resenje?Pozdrav,Hvala

Prilozi

• problem 1 2.jpg
    problem 1 2.jpg
    77.7 KB · Pregleda: 84
Moze li bar neko da mi objasni sta je predstavlja doticna voltaza?Prilikom setovanja BIOS-a,ploca postavi ispravnu vrijednost medjutim posle prvog restartovanja opet se javlja doticni problem to jest voltaza ide na 1.50.U BIOS-u je sve postavljeno na auto podesavanja.Kada se rucno postavi na prvu vrijednost posle auto,to je 1.20,ocitavanja u PC Probe-u su 1.25.Ja sad nisam siguran na koliko doticnu voltazu da postavim.Ako nije u redu sve ovo sto se desava da reklamiram ili da guram ovako.Pozdrav

Moze li bar neko da mi objasni sta je predstavlja doticna voltaza?Prilikom setovanja BIOS-a,ploca postavi ispravnu vrijednost medjutim posle prvog restartovanja opet se javlja doticni problem to jest voltaza ide na 1.50.U BIOS-u je sve postavljeno na auto podesavanja.Kada se rucno postavi na prvu vrijednost posle auto,to je 1.20,ocitavanja u PC Probe-u su 1.25.Ja sad nisam siguran na koliko doticnu voltazu da postavim.Ako nije u redu sve ovo sto se desava da reklamiram ili da guram ovako.Pozdrav

U pitanju je Linkboost funkcija koja podize napon na VHT. Pogledaj malo na Asus support forumu, to je normalno i nije za brigu.

Poz!

Nazad
Vrh Dno