Šta je novo?

utorrent problem

infinityNS

Čuven
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 10700K + ML 360R AIO
Matična ploča
Gigabyte Z490UD
RAM
T.Force 16*2
GPU
Nvidia Gigabyte 3080 OC 10 GB
Storage
m.2 2tb Viper
Zvuk
Integisan
PSU
FSP 700
Kućište
ASUS TUF 501
Monitor
LG 34'' ultra vide 1080p
Miš & tastatura
G19+G502Hero
Laptop
Dell Latitude 5420
Mobilni telefon
Samsung s24 Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
da li vam se desavalo da vam utorrent zakuca komp,znaci ni da mrdne,samo restart spasava, prvo sam mislio da je nesto drugo ali sad sam skontao da je zbog njega???neki predlog sta da radim ili da prelazim na neki drugi klient,mada je stvarno ubedljivo najbolji....

A da ti ne zakucava neki drugi servis kao firewall (ili Kaspersky IS ili stagod koristis) ?

Meni KIS ponekad (ali retko) napravi takav problem.
Mada nikad komp ne zakuca potpuno vec samo KIS ode na 100%. Uz malo cekanja uspem da ga pauziram pa ponovo startujem i sve se vrati na normalu.

Poslednja izmena:
Meni ume da pokoci ceo komp kada skidam nesto golemo, nasilno ugasim utorrent i sledeci put kada se podize onda recheck traje vecno 🙂

Poz,
Ja takodje imam velikih problema javlja mi se BSOD, ogranicio sam i upload i download ali KIS izgleda pravi probleme a ne ide mi se na mrezu bez anti(virus - hakera).Cak iako ne startujem utorent kis non stop izbacuje onaj prozorcic o pokusaju upada explorera ili nekog servisa na neki port, ja idem sve na denay kad ne koristim utorent al se to nastavlja svakih pola minute...🙁
Zadnjih 2-3 dana sam popio najmanje 10-15 BSOD najcesce sa porukom PAGE FAULT IN NONPAGEDE AREA....
Ima li leka ????

pa pocelo je od juce,ne mogu nista da uradim samo se zakuca komp ,nista ne pomaze,skino bi neki drugi ali skidam nesto bitno od 8gb i sada je na nekih 45% a da se opet njakam da to skidam,NECU 🙁 sad kada sam odlucio 🙂 bicu uporan pa ko vise izdrzi....

Poz,
Ja takodje imam velikih problema javlja mi se BSOD, ogranicio sam i upload i download ali KIS izgleda pravi probleme a ne ide mi se na mrezu bez anti(virus - hakera).Cak iako ne startujem utorent kis non stop izbacuje onaj prozorcic o pokusaju upada explorera ili nekog servisa na neki port, ja idem sve na denay kad ne koristim utorent al se to nastavlja svakih pola minute...🙁
Zadnjih 2-3 dana sam popio najmanje 10-15 BSOD najcesce sa porukom PAGE FAULT IN NONPAGEDE AREA....
Ima li leka ????

KIS treba vrlo pazljivo da se konfigurise da ne bi pravio probleme. Ako nesto stavis na "block" - pa posle toga cekiras da to zapamti - napravices sebi problem ako si blokirao nesto sto ce ti biti uvek potrebno jer je obrnuta procedura malo duza. Ako nemas zivaca - odaberi "any action" za neki program za koji si siguran da ti ne predstavlja pretnju i cekiraj da zapamti to.

Kakvo je to pitanje kad se ne kaže ni koja verzija uTorrenta? Video sam da se neki žale da im 1.61 zakucava, meni ni 1.5 ni 1.6 nisu.

Hvala na odgovorima , podesio sam KIS i za sada je ok.BSOD se verovatno javlja zato sto je ova rezervna masina slaba (Duron 1ghz, 386mb) a ja sam blokirao pojedine ulaze torenta pa je verovatno dolazilo do preopterecenja i gresaka CPU-a ili memorije.
Thnks CAT & Swiper

utorrent 1.6.1.build 460 i dalje se zakucava radi jedno sat vremena i onda se zakuca.....jel ima mozda veze sa velicinom torrenta,znam da nema ali pitam u svakom slucaju.....

Rekoh da sam video puno žalbi na zakucavanje 1.6.1, probaj da se vratiš na 1.6. Ne zaboravite da sve verzije posle 1.6 više ne radi isti programer. Koliko se firmi koja je sadašni vlasnik uTorrenta uopšte može verovati - to je već posebno pitanje. Ja nemam nameru da mrdam od 1.6.

Poslednja izmena:
meni 1.61 (build 490) - radi ko singerica - evo vec 7 dana neprekidno. To je ujedno i prva verzija koju sam ikada koristio.

a da li ce mi nastaviti file gde je stao samo mi je zbog toga frka

Gde skinuti verziju 1.6.0 u torrenta posto meni 490 zakucava surf ?

Thnks (ovo je verovatno najbrzi reply na forumu 🙂 🙂

a hoce li mi neki drugi program osim utorenta nastaviti download fajla gde sam stao (bitcomet,azareus)?

a hoce li mi neki drugi program osim utorenta nastaviti download fajla gde sam stao (bitcomet,azareus)?

Hoce.... Otvorish taj torrent u drugom client-u npr bitcomet-u dash mu nek save-uje tu isto gde je skidao utorrent i bitcomet onda uradi hash check i nastavi da skida... ali se moze desiti da prilikom prebacivanja izgubish koji MB ili ako ja file poveci mozesh da izgubish i koji GB :d :d :d

e uspeo sam da resim problem,samo sam pustio jos jedan torrent da skida pored njega ali sam ga ogranicio na 1kb/1kb i sada mi se ne zakucava komp,cudan problem i jos gluplje resenje i sada evo 7 sati se nije zakucao 🙂 i jos samo 15 sati do C&C 🙂 jee hvala svima u svakom slucaju 🙂

Nazad
Vrh Dno