banisha
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.01.2003
- Poena
- 630
Pri narezivanju DVDa zauzece procesora se zakuca na oko 90%, i u toku tog intervala racunar je maltene neupotrebiv, jer bilo sta da pokusam da otvorim, to traje, i traje...a vreme narezivanja se ponekad penje i do 30min, mada to zavisi od medija.
Slicno je i sa narezivanjem CDa, mada je tu zauzece oko 40%.
Takodje pri kopiranju nekog sadrzaja (npr. divx) sa CDa na hard, zauzece procesora je opet blizu 100%.
Kada isti sadrzaj presnimavam sa svog TEAC DVD citaca, procesor tada ne radi, kao sto i treba da bude.
Probao sam sa menjanjem firmwarea, tj. stavio sam neki 1.11b, koji je modifikacija originalnog 1.11 i sve je ostalo isto. Nisam probao da stavljam neoficijelne verzije firmwareova.
Ima li neko ideju u cemo je ovde problem? Pomagajte.
Slicno je i sa narezivanjem CDa, mada je tu zauzece oko 40%.
Takodje pri kopiranju nekog sadrzaja (npr. divx) sa CDa na hard, zauzece procesora je opet blizu 100%.
Kada isti sadrzaj presnimavam sa svog TEAC DVD citaca, procesor tada ne radi, kao sto i treba da bude.
Probao sam sa menjanjem firmwarea, tj. stavio sam neki 1.11b, koji je modifikacija originalnog 1.11 i sve je ostalo isto. Nisam probao da stavljam neoficijelne verzije firmwareova.
Ima li neko ideju u cemo je ovde problem? Pomagajte.