Šta je novo?

Koje kodeke uz Vistu?

Hector Ruiz

Čuven
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
690
Posedujem brdo muzickih spotova .mpg koje sam na XP redovno pokretao uz pomoc WMP10, Winamp-a itd... Na XP sa obicno instalirao jedino K-Lite codec pack 1.00 i sa njim sam pokretao sve. Na Visti to nije slucaj. Probao sam K-Lite Mega kodek pack 1.61 i 2.80 Full, Vista codec 4.35 i nista. Znaci spotovi mi brljave kada ih pustim sa WMP11 lii Winampom, do problema ne dolazi kada ih pustam sa WMP Classic.
Da li neko od vas moze da mi preporuci neki codec pack ili nesto sl. ???

A možeš da probaš i ovo.

A možeš da probaš i ovo.

Ne citas dobro, gore sam napisao da sam i njih probao. Rezultat je isti, spotovi brljave... I da nije stvar da mi predlazete dr. plejer jer meni se savim svidja WMP 11, znaci hocu da uz pomoc njega gledam spotove koje sam snimio svojom Sky Star 2 karticom a na XP-u ih gledam (slusam) sasvim normalno uz svaki player( WMP10,11 Winamp,itd)

Poslednja izmena:
Ne citas dobro, gore sam napisao da sam i njih probao. Rezultat je isti, spotovi brljave... I da nije stvar da mi predlazete dr. plejer jer meni se savim svidja WMP 11, znaci hocu da uz pomoc njega gledam spotove koje sam snimio svojom Sky Star 2 karticom a na XP-u ih gledam (slusam) sasvim normalno uz svaki player( WMP10,11 Winamp,itd)

I ja bih hteo da teram DMoMaM na 1280*1024, max detalje, ali nesto nece... Da li meni neko moze da pomogne??? :S:

Znaci k-lite je suvisan 😉

Pokusao sam samo da odaberem ffdshov i opet nista, odnosno spotovi brljave kada ih pustim uz WMP11...? Predhodno sam izbrisao K-lite. Sta da radim??? Bas se nerviram.

Koji codec ti koristi SS2. Probaj da ga reinstaliraš. Pretpostavljam da je elecard.

Na Visti nisam ni instalirao drajvere za SS2, ne verjem da je to problem.

Na kraju mi je ipak proradilo uz k-lite codec pack 1.00 koji sam koristio i na XP bez ikakvih problema. Hvala svima na savetima!!!

K-Lite rulz.... Samo bih ti ja ipak preporucio da instaliras nesto novije ako je ikako moguce... Preporucujem 2.85 Standard...

A jesu li konacno sredili da se vise ne pojavljuje crni deo u donjem delu ekrana pri pustanju filmova ?

A jesu li konacno sredili da se vise ne pojavljuje crni deo u donjem delu ekrana pri pustanju filmova ?

crni deo u donjem delu ekrana? kako samo u donjem delu? ako format filma nije isti kao format ekrana, bice crno i iznad i ispod - naravno, to crnilo ce biti manje ako imas wide ekran... inace, ako koristis MPC, mozes da koristis brojeve 2, 8, 4 i 6 (na num tastaturi) za lako menjanje dimenzija slike...

hmh bolje 9 i 1 |))

crni deo u donjem delu ekrana? kako samo u donjem delu? ako format filma nije isti kao format ekrana, bice crno i iznad i ispod - naravno, to crnilo ce biti manje ako imas wide ekran... inace, ako koristis MPC, mozes da koristis brojeve 2, 8, 4 i 6 (na num tastaturi) za lako menjanje dimenzija slike...

Znaci onaj crni deo ekrana koji se vidi u fullscreenu gde ne postoji nikakvo kretanje vec to taj program to popuni samo zbog manjeg kontrasta da ne smeta dok se gleda film postoji dok se film gleda u ne-fullscreenu. :type:

Koristim KLite Mega Codec Pack 1.65 sa Vistom i pusta sve zivo sa WMP 11. Do sada nisam naisao na neki problem. Kod prve instalacije stavio sam 1.6 verziju i imao sam problema. Znaci isprobaj verziju 1.65 naravno ides na custom instalaciju i stikliras sve kodeke koji se nalaze u paketu.

Javi sta si uradio. pozzzzzzzz

Nazad
Vrh Dno