Šta je novo?

Rapidshare zavrce slavinu

Troublemaker

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
645
Moja oprema  
Monitor
ASUS ProArt PA278CGV
Miš & tastatura
Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse & Logitech MX Keys Mini
Laptop
Lenovo ThinkBook 15 Gen 2
Tablet
Lenovo Yoga Pad Pro (Yoga Tab 13)
Mobilni telefon
Samsung Galaxy Z Fold 5
Pametni uređaji
Mi Air Purifier 3H
Steam
https://steamcommunity.com/id/acabre
Pristup internetu
  1. Optički internet
Skinuh par stvari u toku dana sa Rapidsharea kao free korisnik (sa chekanjem izmedju downloadova) i sve ok. Medjutim sada sam pokusao nesto da skinem i kaze Too many users downloading right now. Please try again in two minutes or get a PREMIUM-Account
Naravno ni za 2 minuta nema slobodnog slota. Da li je ovo kraj ere rapidsharea? Do sada nisam vidjao ovakve poruke...

Skinuh par stvari u toku dana sa Rapidsharea kao free korisnik (sa chekanjem izmedju downloadova) i sve ok. Medjutim sada sam pokusao nesto da skinem i kaze Too many users downloading right now. Please try again in two minutes or get a PREMIUM-Account
Naravno ni za 2 minuta nema slobodnog slota. Da li je ovo kraj ere rapidsharea? Do sada nisam vidjao ovakve poruke...

Naravno da nije kraj ere rapidshare-a, ali moraćeš da se navikneš da za neograničen download mora da se calne koja kinta, mislim, što silni ljudi plaćaju premium naloge ako može tako lako i za dž. da se skida.

I meni se to desilo danas, ali posle par minuta je sve bilo OK.Slicno mi se deshavalo i ranije par puta, shta znam verovatno jeste preopterecenost u pitanju.

Pa nije to strasno sto ce da sacekamo sada jedno 15 min ili pola sata, ali ako rapidshare bude nastavio ovako progresivno da se siri bice problema ubuduce.

onda lepo kupis premium i nema da te boli glava

ja sam podelio sa jos 2 ortaka i ispalo me je 500 kinti na 3 meseca.

ma jok bre
torrent rulz 😉

sta znam,ako imate zivaca da posle svakog downloada resetujete ruter/modem sta li vec imate i ako vam ne treba podrska za download managare onda moze i bez premiuma

Sta znam, meni treba ispod 5sec da uradim disconnect/reconnect, jedino sto se izmedju dl ceka tih minut-dva. Nije veliki udarac na zivce, ali i ja ozbiljno razmisljam da uzmem premium, zbog veceg komfora. Uostalom 3500din za godinu dana nije mnogo, pogotovo ako se podeli sa par ortaka ili sl.

Uzmes premium i miran si... Nemoras da mislis da li ce da pukne download nego napakujes sta hoces da skidas u flash get i nemoras da budes nikako za kompom i da cekas kad ce nesto da zavrsi sa skidanjem pa da pocnes sledeci...

Ma daj uopste ne kontam sta ce vam taj rapidshare, sve ima i na drugim mestima... nis mi nije jasno... najdav servis i to kobajagi servis...

Rapid je najbrži i sa najviše linkova, pa ti pričaj šta hoćeš !!!
Oni koji bi baš SVE za dŽ, ne može, ako je za 6 meseci 3000din mnogo, onda *** 😉

Ne zalazim u to gde ima više, ali ono što meni treba, uvek je na rapidu 😉

Ma to je smesna cifra. Ali ono daj jednu stvar koju necu naci na drugom mestu.. i to verovatno brze ako se potrudim..
recimo meni vise odgovora jer ne zelim da trazim na drugim mestima,ako mi je do skidanja odem na neki warez forum vidim sta ima novo od filmova,programa,igara stavim da se skidam i odem,jos da ne bih trazio neki uploading.com link :guitar:

Pa nisam znao da je 500 dinara, podelish na dva coveka i milina. Ja najceshce pirateriju skidam sa rapidshera (kriv sam druze sudija) zato shto moze da se nadje apsolutno sve najlakshe moguce (ako pratite par foruma pride koji se bave kachenjem istih). Za vece stvari koristim torrente, ali kada bih imao potrebu za stalnim skidanjem vecih stvari sigurno je da bi koristio rapidsher zato shto je brz i pouzdan.

Uzmes premium i miran si... Nemoras da mislis da li ce da pukne download nego napakujes sta hoces da skidas u flash get i nemoras da budes nikako za kompom i da cekas kad ce nesto da zavrsi sa skidanjem pa da pocnes sledeci...

Vidis ovo nikad nisam ni probao. Ajde reci kako namestas FlashGet da kada zavrsi sa skidanjem jednog fajla pocne odmah download i sledeceg. Nekako ne vidim u schedule opciji da toga ima.

imas opciju,valjda je maximum simultaneous jobs -ili tako nesto, nisam kuci pa pricam napamet ,da podesis da ti maximalno skida po jedan fajl, tako da cim zavrsi sa jednim on prelazi na drugi.

od kako sam uzeo premium napucam gomilu linkova u flash get i komp po ceo dan skida...

imas opciju,valjda je maximum simultaneous jobs -ili tako nesto, nisam kuci pa pricam napamet ,da podesis da ti maximalno skida po jedan fajl, tako da cim zavrsi sa jednim on prelazi na drugi.

od kako sam uzeo premium napucam gomilu linkova u flash get i komp po ceo dan skida...

Najlepse se zahvaljujem, to je to.
U opcijama treba max. simult. jobs staviti na 1.

Nazad
Vrh Dno