Šta je novo?

Srpski Milioner Symbian - full

znaci ja nemogu da koristim milijunasa?
jel postoji verzija za moj symbian?

Ha, zahvaljujuci Falcon-u uspeo sam da instaliram (on mi je napravio i sredio sertifikat).
Kao sto neko rece, samo malo alighn-a inace strava je!
Falcon Hvala za sertifikat, milika hvala na Milioneru :)

P.S.Ne bi da ispadne da sam glupo (mozda jesam) ali neka pocetna pitanja su malo *******a :d , mislim odakle bre da znam da je sabljarka vrsta sarana (gospode boze nikad cuo)......sada znam :D

Auuu koja procedura za sertifikat :D Ima li ko gotovu slucajno za P990i? :d

Pa poenta je sto nema tu gotovog....moras da pravis sertifikat bas za tvoj telefon (IMEI)....

P990i nije Nokia :trust:

Ni moja baba nije avion...

Ali je milioner iskljucivo za nokija telefone, jerbo s60 maltene ni ne radi na drugim platformama...

[flame] Nije telefon ako nije Nokia [/flame] :d

Puno hvala Milika ! Uzivam u svim tvojim edicijama milionera !!! Respect !

@Falcon:

ja sam to naucio na tezi (skuplji nacin) :d [/flame]

Hvala, hvala trudimo se :D
Evo sad cemo da pokrenemo temu sta sledece da sklepavam...

PS. E ljudi aj stvarno nek neko uvhati ss traznzicije - to mi je jako vazno, a ja nisam vest... ali na trecoj generaciji... Eto ak bi se neka dobra hakerska dusa potrudila..

Poslednja izmena:
Nikako da uhvatim ss tranzicije, a ni onog pocetnog skrina, sa onim tackicama... PRitisnem kombinaciju tastera i dok se ne zavrsi tranzicija ili intro, program ne hvata ss.

A za intro, samo cekam globus da krene da se okrece i muziku iz spice za 2. dnevnik :d

Eto svako je sad kritik, a ni ss ne moze da uhvati... A zna pravit kritiku nekom ko je celu igru napravio... E Srbi Srbi (hehehe)

Eto svako je sad kritik, a ni ss ne moze da uhvati... A zna pravit kritiku nekom ko je celu igru napravio... E Srbi Srbi (hehehe)

Razumeš li šalu čoveče? Umeš li primiti kritiku (koja BTW to i nije bila, nego šala)? Vide li smajlija na kraju poruke? E srbine :wall:

1. slika - Dok se vrti intro (tačkice) i pritisnem crveni taster (NO, spuštena slušalica...) ostane mi vidljiv samo donji deo introa, tamo gde se vrti slika, kao da je ostao "Always on top"
2. slika - ako nakon toga probam da se vratim u igru, na ekranu stoji ovako polovična tranzicija

3. slika - screenshot tranzicije (morao sam da uključim rafalno hvatanje screenshotova da bih uhvatio ss, inače ne reaguje na pritiske na tastaturi za vreme tranzicije)

Happy now? :p

Prilozi

• Screenshot0056.png
    Screenshot0056.png
    26.9 KB · Pregleda: 56
  • Screenshot0057.png
    Screenshot0057.png
    44.4 KB · Pregleda: 59
  • Screenshot0058.png
    Screenshot0058.png
    89.5 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
Ma pazi ti njega sto se uvredi :D
Pa vide li ti hahaha na kraju moje poruke...
Ipak si malo zafrknut, salis se al ne znas primiti salu :D

E inace dobar ss, skroz, bas mi je to trebalo!

Opusteno :D

Ako mogu jos nekako da pomognem... ;)

...mozes :) da ostavis odgovore na 100-tinjak PRVIH pitanja koja kao da su za milion dinara, a ne za 300... :) A evo upravo i guglam da vidim kako to da epicentar nije centar zemljotresa, vec po kvizu to je "hipocentar" :) (prvo pitanje za 300 din: Balearska ostrva nalaze se u: .... uzas...)

hipocentar je centar zemljotresa, epicentar je njegova projekcija na povrsini ;)

E vidite nekad davno je bilo 5 kategorija, ali sam ja odlucio da je ta prva kategorija prelaka, pa sam je izbrisao i sve katogeorije preraspodelio + pitanja imaju specijalan random sistem u njima... Ovo znam da nervira, ali bas zbog toga igra je mnogo interesantnija!

e vidis, ja mislim DA SI MNOGO POGRESIO Milika...ali tvoj App, tvoja sloboda, ja sam igru skino sa fona jer su pitanja iritirajuca, pogotovo ona vezana za "koje osvojio 84.000 poena u milioneru verziji xyz", i ona sa tezinom tela na saturnu, mesecu, suncu itd, sve i da znam tacne G sile treba mi vremena da izracunam, a skor ide na vreme i to su glupa pitanja u tom smislu...

PS. To sa epicentrom i hipocentrom je bilo PRVO pitanje...a drugo ili trece pitanje po redu tipa "koje od ovih drama nije napisao <neki strani manje poznati pisac nikad cuo> je totalno iritirajuce...

Hvala na aplikaciji ali si u5r0 pitanja NHF

A bre gx-x pa kako ne znas koliko si tezak na saturnu?! Svasta :d :D

Ne, stvarno su poneka pitanja za 300 din i okolo teska do zla boga...ponekad mora google da mi stoji ukljucen ne bi li dosao do tipa 1000 din :D

Ipak su u pravom milioneru pitanja do 3000 proforme da se razbije trema, a ovde nas dribla kao da ceo zivot igramo milioner :D

Kako bre da znam za 3-4 sekunde koliko sam tezak na veneri (?!?!?!?!?!?!?!!!!) :d

No igra mi se licno svidja, i meni je zanimljiva i ne verujem da cu je skidati sa telefona...

Poslednja izmena:
E to je vise pojektcic, malo da dignemo razinu kulture, a ko hoce da zna sve odgovore, neka lepo skine deciji milioner sa sajta, verujem da ce tamo uspeti doci do 3000 poena :-devil-:

kad nabavish "Device" sa windows mobile 2005 onda cesh moci vishe da se razmashesh u programiranju:D

jel mogu ovde bagovi?

program je super,ali ima strasan bag....
problem je zvuk.
na pocetku je sve super,pogodim pitanje za 300 i onda najednom strahovita distorzija...
u pitanju je e50.

program je super,ali ima strasan bag....
problem je zvuk.
na pocetku je sve super,pogodim pitanje za 300 i onda najednom strahovita distorzija...
u pitanju je e50.

Hm, taj telefon nismo imali pre :D
To je 9.1 i trebalo bi da radi ko munja. Aj ti vidi imas li neki prg startovan u pozadini, kao opera mini il nesto. Pa probaj bez icega startovat.... Da vidimo jel memorija...

poz!

Vrh Dno