Šta je novo?

Da li patite: Desni klik na Desktop pa udru na Refresh :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skoro svi koje znam to rade... Mada ne znam zasto. Ipak je lakse hitnuti F5 na tastaturi!

F5 ponekad kada mi treba refresh, ali kliktanje nikako, mada znam dosta ljudi koji to rade jako često, dodje mi da ih gađam sa nečim!

:D Kako je dobro kada znas da nisi jedini !!! :d

Pa kako drugacije da popunis vreme dok razmisljas sta sledece da radis sa kompom...

Ja sam prestao da obracam paznju na to...Refresh mi je kao "dobar dan"...Tek primetim da sam "skrenuo"kad ga nema...Instalirao sam neki active desktop clock (koji je u flash-u naravno) i kad sam mahinalno desni click ono "About Macromedia..."...Nisam mogao dugo da izdrzim,ubrzo je sve vraceno na staro :smoke: Sa Aston-om ista situacija.

vise radim iz neke zavisnosti,i smora ,)
Ovo mi se svidja-"smora"-ima istine u tome.

Sto je najgore,neki drugari kad svrate kod mene pocnu da me drukaju tipa:"Ajd' malo Refresh,nisi skoro",ili "jer treba refresh"(a na kompu se nista nije radilo) :zgran: :zgran: :wall:

Zakljucak: losa navika,teba se odvikavati od nje.

Vec vidim sledeci thread: "Bench Savetovaliste za zavisnike od "praznog refresh-a"-Metode lecenja i odvikavanja istog" :d :d :D

Za 10-ak godina koliko koristim Vindozu nisam niti jednom kliknuo na refresh koliko se ja secam. Evo sad mozda prvi put da vidim o cemu se radi :d.

Pa kako drugacije da popunis vreme dok razmisljas sta sledece da radis sa kompom...
aha, to mu dodje kao neka elekronska verzija mucanja i/ili postapalica, znaci :D

U zdravom tijelu, zdrav duh, bre! Svi mars na svjez vazduh :d

da naravno mnogi me pitaju sto to radim a ni sam ne znam valjda nervoza...

Ja radim kombo :D, tj otvorim prozor na desni, kliknem refresh na levi i istovremeno kliknem desni da mi se opet otvori prozor i tako u krug :) Ponekad sam brzi i od F5 :d

u jeee.... uvek sam imao osecaja da imam izgubljenog brata blizanca, ali sad sam siguran... :d
Samo da znas da sam primetio od kad i ja to radim, da se mnogo lakse koncentrisem na tekst koji citam, visestruko lakse.
No, danas sam sproveo istrazivanje u odelenju. Od 25 ispitanih 19 su odgovorili da su zavisni, i to tesko, ono, rafalna paljba po refreshu :D.

o daaaaaaaa i te kako patim,stalno rifresujem,drugovi se nerviraju sto kad sednem za njihov racunar prvo sto uradim je refresh:D

Pa Refresh nemogu bez njega...... Chak i kad idem da ugasim PC: izadjem iz svih otvorenih prozora pa Desni Klik>Refresh pa tek onda Alt+F4 :)

Cemu to uopste sluzi?

Smiruje zivce... :d I izludjuje pojedince...

Video sam jednog lika da to radi... i bio sam zbunjen.... cemu sve to.. ali sad kad vidim koliko vas ima... to je epidemija!

Bolje popijte pivce za zivce.

Video sam jednog lika da to radi... i bio sam zbunjen.... cemu sve to.. ali sad kad vidim koliko vas ima... to je epidemija!

Bolje popijte pivce za zivce.
pivo ne moze da zameni refresh.....refresh..refresh:D

Strasno :) nisam ni znao da postoje ljudi koji to rade (niti sam imao prilike da bilo koga vidim).

Ne znam zasto bih radio refresh desktopa :) ali random selektovanje ikonica - to vec da :D

Ne znam zasto bih radio refresh desktopa :) ali random selektovanje ikonica - to vec da :D
refresh barem ima neke svrhe,kad se jednom uradi a random selektovanje nema
nego idi otvori svoj tred " Da li patite: od random selektovanja ikonica po desktopu :)":DDDD

" Da li patite: od random selektovanja ikonica po desktopu :)":DDDD
Da,patim-kad mi je "svez" OS onda se trudim nema ikonica,pa se vremenom stvore ,) i uhvatio sebe NAROCITO dok pricam telefonom da selektujem mishem neku grupu ikonica,ili ako ih nema da pravim razne "cetvorougaonike" :D
Kad je bal-nek je bal:da otkrijem jos jednu moju"losu" naviku:
Cesto umesto desni klik>refresh odem desni klik na taskbar>pa task manager>da vidim sta tamo ima :-devil-: ,da razbijem "refresh monotoniju" u trenucima dosade :zgran: :d :cigar:

Ha, ha, ha, kod mene ista prica, sedim za kompom i pricam preko telefona sa drugom a desna ruka presla u automatski mod, desni klik -> refresh.

Ovo je ravno onome, cim sednem za komp, bilo moj, bilo tudji prvo sto uradim je da ispraznim Recycle Bin.

Cesto umesto desni klik>refresh odem desni klik na taskbar>pa task manager>da vidim sta tamo ima :-devil-: ,da razbijem "refresh monotoniju" u trenucima dosade :zgran: :d :cigar:
reci mi samo jel to fora izvalis se u stolicu i mrzi te da klikcjes po tastaturi a hteo bi da upalis task menager pa moras na tu foru,jesam li u pravu?

hehe

Ja izgleda spadam u tu grupu srecnika koji nemaju taj problem... ali mi je shvatljiv... hehehehe
Mala digresija: Davno to bese kada ja sam trazio vizuelno savrsen win menjajuci mu sve sto se moglo menjati... kao optimizacija... ikonice... skinovi za sve zivo itd.
I tome sam tezio svakog dana, po vise sati... ne radeci gotovo nista pametno ali sam zato kao imao najlepsi Win na svetu... Je li imao ko slican problem?

Izlecen sam

Poslednja izmena:
lol, dakle ja sam to radio na 98-ici (!Plus) i milenium-u... A kad sam dobio XP, uradio obrnuto... maximalno vracao na 98 look...

lol, dakle ja sam to radio na 98-ici (!Plus) i milenium-u... A kad sam dobio XP, uradio obrnuto... maximalno vracao na 98 look...

hehe..... znao sam da ima neko slicnu "maniju" ....hehehehe

Eh da, i ja povremeno radim random select ikona na desku... ali to je obicno kada me neko smara telefonom
a nije mi pri ruci... da "mu" ili "joj" kazem sta mislim... :smack: :cuss:

hehehe

Poslednja izmena:
Radim i ja,mozda je glupa,ali nekada i pomaze kad hocu da otkacim flesh.

Ne znam zbog cega bi to radio ali tek sada vidim da je rec i vrlo interesantnom fenomenu.
Jedina "manija" mi je da kod svakog programa koji instaliram medju prvim stvarima sta uradim je da odem na About box da pogledam verziju programa (i naravno da li je uspesno registrovan). :d

Ja bih rekao da je ovo stvar koja je ekvivalentna kuckanju prstima po stolu, šaranju olovkom i slično. Ne toliko opasno, ali navika od koje bi bilo poželjno odvići se.
Pre ovog thread-a mi uopšte nije palo na pamet da ovako nešto ljudi zaista rade.

Strasno... Moram reci da me brinete. A i ne razumem...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno