Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R utisci, tehnikalije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
stvarno, pucanje je katastrofa!!! uzivim se kao budala... dodju par bandita ili ko vec i pocnem da pucam i smuci mi se :/ fak!!!

stvarno, pucanje je katastrofa!!! uzivim se kao budala... dodju par bandita ili ko vec i pocnem da pucam i smuci mi se :/ fak!!!
Znači i ti si dospeo na platni spisak zločinačkog Gamespota i ostalih recenzentskih kuća sa zapada koji mrze sve što je rusko abi™ li proširili uticaj kapitalizma? :)

aaaaa ne ne ne :)
igra mi se svidja i vise nego sto sam mislio, ali pucanje je u qrac ruzno odradjeno... pucam, metak kao rikosetira od nekih cevki i sve to odradjeno u 2-3 frejma.. mislim molim te... igru prave od 2001 cini mi se...

atmosfera, grafika (do nekle) gameplay (izostavimo pucanje) su super.... i naravno da cu igru odigrati sa zadovoljstvom sa mojim philips large headphones preko noci :)

btw gotivim ruske igre :), instincts pokusavam da nadjem, gorky zero je iz neke tu zemlje sa istoka, ne mogu da se setim tacno, mozda poljske, isto ******... you are empty mi se samo ne svidja, cak i planiram da narucim par starijih naslova koji mi se svidjaju na ruskom jeziku :)

aaaaa ne ne ne :)
igra mi se svidja i vise nego sto sam mislio, ali pucanje je u qrac ruzno odradjeno... pucam, metak kao rikosetira od nekih cevki i sve to odradjeno u 2-3 frejma.. mislim molim te... igru prave od 2001 cini mi se...

atmosfera, grafika (do nekle) gameplay (izostavimo pucanje) su super.... i naravno da cu igru odigrati sa zadovoljstvom sa mojim philips large headphones preko noci :)

btw gotivim ruske igre :), instincts pokusavam da nadjem, gorky zero je iz neke tu zemlje sa istoka, ne mogu da se setim tacno, mozda poljske, isto ******... you are empty mi se samo ne svidja, cak i planiram da narucim par starijih naslova koji mi se svidjaju na ruskom jeziku :)

A ne, greska... Alpha verzija koja je prva procurela sadrzi fajlove iz 2000. :D ... dakle minimum 7 duuugiiih godina su imali vremena da naprave, ne igru, nego avion! Ma sta avion ... mogli su da naprave most do Meseca ...

Poslednja izmena:
Fps u kome je sve super osim pucanja...:)
Anyway dugujem blago izvinjenje pljuvanju po Stalkeru, ne zbog toga što se poboljšava kako idem dalje već zbog toga što sam probao danas Resident Evil 4 i podsetio se kako 1 krš u stvari izgleda :) E to je đubre od igre...

Fps u kome je sve super osim pucanja...:)
Anyway dugujem blago izvinjenje pljuvanju po Stalkeru, ne zbog toga što se poboljšava kako idem dalje već zbog toga što sam probao danas Resident Evil 4 i podsetio se kako 1 krš u stvari izgleda :) E to je đubre od igre...

OFF: Filipenko nisi upucen,"strucnjaci" sa drugih,a bogami i sa ovog foruma tvrde kako je to najbolji RE do sada.

Veceras cu bas okaciti par video fajlova u kojima se vidi da se cak i do 2 sarzera isprazne direktno u telo protivnika, i to sa vrlo male distance, a da on i dalje lelemuda po tabli. A oni iz 2-3 poteza od mene naprave itison. Katastrofalno. Zaista igra ima veliki potencijal, ali ovim tehnickim propustima, o kojima sam i ranije pricao, uprskali su stvar.

jel ti gledas statistike oruzja iz kog pucas :) oni pistoljchici su u ravni vazdushnih pistolja sa dijabolama a protivnik uvek nosi armor, jedan pogodak u glavi i dotichni je mrtav... ako si sasuo par sarzera protivniku u glavu i oni tek tad padnu mrtvi otvoreno kazem da ili lazes ili je u pitanju nekakav bug u tvom primerku igre koji ne postoji kod mene :)

uh bre ala ste napjluvali igru :(
sada mi se i ne pocinje ...

jel ti gledas statistike oruzja iz kog pucas :) oni pistoljchici su u ravni vazdushnih pistolja sa dijabolama a protivnik uvek nosi armor, jedan pogodak u glavi i dotichni je mrtav... ako si sasuo par sarzera protivniku u glavu i oni tek tad padnu mrtvi otvoreno kazem da ili lazes ili je u pitanju nekakav bug u tvom primerku igre koji ne postoji kod mene :)

Ne, u predelu vrata i grudi, sa daljine od 3-10 metara... 2 sarzera automatske puske, dakle 60 metaka ...

Bug? U mom primerku igre? Samo cu se nasmejati grohotom, i pojesti sendvich u to ime :D

da ne bude zabune, nije uvek 2 sarzera, ali i to se desava... Ne bi smelo ni pola sarzera sa te udaljenosti .... Ma totalno debilno, ubija draz maximalno

Poslednja izmena:
Ne, u predelu vrata i grudi, sa daljine od 3-10 metara... 2 sarzera automatske puske, dakle 60 metaka ...
e aj sad ne preteruj,pa bre sa onim pistoljem od 15 metaka mozes da ubijes svakog stalkera gde god bio,ako sa 2 sarzera ne mozes da ga ubijes onda ti ne znas da nisanis kako treba:p

Ja neznam shta vi sve ochekujete od igre...... Ako vam je nerealan chuchanj ako vam je loshe ciljanje na pishtolju ako nijedna pushka nenanosi ozbiljne povrede protivniku shto jednostavno ne odete u IRAK da imate FPS uzivo i realan chuchanj i pushku koja nanosi ozbiljne povrede i sve ostalo ? ? ? ?

Napljuvali ste ovu igru ko da je najloshija igra koja je ikad uradjena....

Ja neznam shta vi sve ochekujete od igre...... Ako vam je nerealan chuchanj ako vam je loshe ciljanje na pishtolju ako nijedna pushka nenanosi ozbiljne povrede protivniku shto jednostavno ne odete u IRAK da imate FPS uzivo i realan chuchanj i pushku koja nanosi ozbiljne povrede i sve ostalo ? ? ? ?

Napljuvali ste ovu igru ko da je najloshija igra koja je ikad uradjena....

A ***, kad to sto ne valja ubije sve ono sto valja ... To je problem... Isto kao kad bi Naomi smrdela kao puma... Dzaba sto izgleda kao zmija, ako smrdi kao puma :D

Eo jedan od primera gluposti ... Nisam se bas ispromasivao :p

http://www.bigupload.com/d=5206920A (6mb) p.s. ovo je jos i super

Poslednja izmena:
Čučnite ljudi, čučnite...

Pa nista drugo ni ne radim no chuchim, em da bih pogodio nesto (mada protivnici sve u strejfu i stojecki, sa sve nogama u neobicnom polozaju nabadaju kao veliki), em sto me izludjuju zvuci koraka koji se cuju kao da hoda na patrljcima a ne u cizmama sa gumenim djonom :D

I to i ctrl i shift zajedno :D

Poslednja izmena:
Posle citanja ovoga nisam znao dal uopste da nabavljam igru tolko ste je ispljuvali da ispada kao da je dno dna ! Ima ona svoje mane ali niko nije savrsen. Grafika je sasvim odgovarajuca, atmosfera je fantasticna, jezivo je do bola. Odmaknite malo pa onda komentarisite celokupni utisak. Zeznuo bih se da je nisam nabavio, definitivno je treba probati pa kom se svidja svidja ...

Da se razumemo, za atmosferu sam i ja rekao da je sjajna, ali samo dok setam i gledam zivuljke kako se medjusobno kasape. Pa evo, i sam se trudim vec par dana da nekako dodjem do tog stadijuma da zanemarim to sto je igra kljakava i nakaradna u pojedinim segmentima (ali kljucnim za jedan First Person Shooter 21.veka), i probam da se uzivim, ali ne ide, nikako, na zalost ...

@GoRaNStEin

Pa dobro, ja mislim da smo dosad čuli možda 20 puta kako tebi ne odgovara čučanj i napucavanje! Na svačiji pozitivni komentar ti ćeš reagirati tako što ćeš opet isto reći! Daj malo stani na loptu!
Ako ti ne valja, nemoj igrati! Idi igraj Quake sa gx-x-om! Tamo su puce ok.

Ko mi je zaključao thread!? :mad:

@GoRaNStEin

Pa dobro, ja mislim da smo dosad čuli možda 20 puta kako tebi ne odgovara čučanj i napucavanje! Na svačiji pozitivni komentar ti ćeš reagirati tako što ćeš opet isto reći! Daj malo stani na loptu!
Ako ti ne valja, nemoj igrati! Idi igraj Quake sa gx-x-om! Tamo su puce ok.

Ko mi je zaključao thread!? :mad:

PONAVLJANJE JE MAJKA ZNANJA ;)

Slag na tortu je kada ti prestane da radi oruzije i izleti poruka dok se boris za goli zivot " The weapon has jammed. You need to reload" :p

Ja sam probao igru i mogu slobodno da kazem da je 50% ovog tupljenja kako igra ne valja obicno sviranje ....... :)

Generalno, igra mi se zaista dopada. Sjajnu atmosferu potpomaze odlican dizajn okoline i sasvim solidna grafika. Zvuk je djene-djene, nije bas san snova, ali je opet dovoljno dobar i slusljiv.
Cucanj..phe, jeste ruzno odradjen pa sta? Ako vam se rade cucnjevi, izvolte igrati neku "ja vs 100000 nemaca" igru i nemate problema.
Napucavanje i nije bas toliko lose kao sto ovde to neki predstavljaju. Ja bih ga ocenio kao - cudno jer je malo drugacije u odnosu na ono sto smo do sada imali prilike da vidimo. Ono sto je vrlo dobro je to sto nije svaki metak zagarantovani pogodak. To znaci da od 10 metaka koje neprijatelj ispali na vas, nece svih 10 zavrsiti u vama (i obratno).
Da je moglo malo bolje to da se odradi - moglo je. Medjutim, nije bas tolika katastrofa... ne preterujte ljudi.
AI je solidan, ako nista bar se lepo zaklanja, obilazi prepreke i dolazi vam iza ledja (sto moze da vas kosta dosta ako ne pazite :)).

U svakom slucaju - ja preporucujem da se proba igra. Definitivno zasluzuje to.

Slag na tortu je kada ti prestane da radi oruzije i izleti poruka dok se boris za goli zivot " The weapon has jammed. You need to reload" :p
to se desava kad ti je durability oruzja na nuli ili pri samom kraju,i to je jako dobra fora,sto je i donekle realno.
jako mi je neprijatno kad cujem u daljini onaj specifican krik,odmah se sledim,i ako mi do sad ni jedna horor igra nije predstavljala problem,ova je stvarno najjezivija.

Poslednja izmena:
Ono sto je vrlo dobro je to sto nije svaki metak zagarantovani pogodak. To znaci da od 10 metaka koje neprijatelj ispali na vas, nece svih 10 zavrsiti u vama (i obratno).
Da je moglo malo bolje to da se odradi - moglo je. Medjutim, nije bas tolika katastrofa... ne preterujte ljudi.

Obrati paznju kako je to reseno u Operation Flashpoint, a ovo u Stalkeru je totalni debilizam. Taj segment jeste katastrofa. Ne da je moglo bolje da se odradi, moralo je bolje da se odradi. Ali ja jos uvek dajem sansu igri i pokusavam da zanemarim mane :)

Hteli su da urade drugaciju igru... Uradili su je .. Negde je drugacija u pozitivnom smislu (atmosfera, ideja, pristup), a negde je drugacija jer je daleko losije resena od ostalih shootera ...

Ova igra je jedna od igara koje sam zaista dugo cekao, i normalno je da necu odustati tako lako od nje ...

Obrati paznju kako je to reseno u Operation Flashpoint, a ovo u Stalkeru je totalni debilizam. Taj segment jeste katastrofa. Ne da je moglo bolje da se odradi, moralo je bolje da se odradi. Ali ja jos uvek dajem sansu igri i pokusavam da zanemarim mane :)

Hteli su da urade drugaciju igru... Uradili su je .. Negde je drugacija u pozitivnom smislu (atmosfera, ideja, pristup), a negde je drugacija jer je daleko losije resena od ostalih shootera ...

Ova igra je jedna od igara koje sam zaista dugo cekao, i normalno je da necu odustati tako lako od nje ...

ajea ajd skini se sa ove igre i sa ovog topika, i sa nashih zivaca, smaras, onako posteno

idi igraj ono sto ti prija ako ovo ne znas da igras na pravi nacin...

igra je odlicna za one koji nece da igraju igru koja je samo za multiplayer predvidjena jer ceo koncept igre ne naginje ka tom delu i tacka... kome se igra sa railgunom neka pika quake doom i ostalu papazjaniju... ovo je dark punk... ovo je koriscenje starog oruzja koje je poluispravno... ovo je napucavanje iz nuzde... ovo je sunjanje... ovo je shtrecanje polurazruchenim zgradama... ovo je zalivanje votkom... ovo je klopanje svinjksih papaka :p kome se ne svidja neka ne pocinje igru... procitajte na netu sta da ocekujete od igre zaboga...

Poslednja izmena:
igra je odlicna za one koji nece da igraju igru koja je samo za multiplayer predvidjena jer ceo koncept igre ne naginje ka tom delu i tacka... kome se igra sa railgunom neka pika quake doom i ostalu papazjaniju... ovo je dark punk... ovo je koriscenje starog oruzja koje je poluispravno... ovo je napucavanje iz nuzde... ovo je sunjanje... ovo je shtrecanje polurazruchenim zgradama... ovo je zalivanje votkom... ovo je klopanje svinjksih papaka :p kome se ne svidja neka ne pocinje igru... procitajte na netu sta da ocekujete od igre zaboga...

Potpuno se slazem sa tobom sto se igre tice igra je zaista ekstra i netreba od nje ocekivati nesto sto nije, jos od "the chronicles of riddick" nisam igrao igru sa ovako dobrom atmosverom:wave:
Nomoj da nam diras gorana da nije njega forumi bi bili malo dosadni i formalni covek razbija monotoniju u svakom pogledu, kad to kazem nista lose nemislim;)

Tek sam sad instalirao igru i malo samo probao tako da sad jos uvek nista konkretno ne smem da kazem.Grafika je jako dobra,pucnjava slabije resena.Ono sto mogu da kazem je to da mi se vec igra i mislim da igra ima odlicnu atmosferu i gameplay.
Dosta me je po atmosferi podsetila na Fallout,sto je naravno ogromni plus.Ne znam kako niko nije pomenuo Fallout kad je ova igra u pitanju!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno