Šta je novo?

Treba mi ovakav mis

• Začetnik teme Začetnik teme vipi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vipi

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Treba mi nov mis, pa ako moze neka preporuka ali da ispunjava sledece uslove.
Da je bezicni (USB), da ima dugmice sa leve i desne strane za back/forward i da nije mnogo skup. Oko 2000din, max 3k. Takodje mi je bitno da je tockic kvalitetan i jos kad bi moglo da mu je klik tih... 🙂
I da li opticki ili laserski? I citao sam negde da ima bezicnih kojima ne treba baterije da se menjaju, da li to postoji?
Ne igram se mnogo, znaci windows, malo crtanje i po koja igra.
Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Ja koristim Logitech MX610, on ima sve sto ti trazis, samo je malo skuplji! Ne znam dali ce ti odgovarati cena! Evo i link da vidis kako izgleda!
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2135,CONTENTID=10917
Kazi mi za pomenuti mis koji ekstra izgleda koliki mu je domet ali stvarno.Treba mi kad hocu da pustim neki film ili muziku sa kompa a trosed mi je udaljen minimum 3 metra pa mi je od svega najbitniji domet misa.I ako znas trenutnu cenu koja je za njega?
Pozdrav.

Fin je, ali je malo skup...
Jel mu glasan klik? I kolko drze baterije?

To dali mu je glasan klik ne mogu bas da procenim jer ne znam sta je tebi glasno, mozda je najbolje da ti kazem da je zvuk klika u granicama normale! Meni ne smeta! 🙂 Ne znam koliko koristis komp u toku dana ali meni baterije traju oko 3 nedelje!

Poslednja izmena:
Kazi mi za pomenuti mis koji ekstra izgleda koliki mu je domet ali stvarno.Treba mi kad hocu da pustim neki film ili muziku sa kompa a trosed mi je udaljen minimum 3 metra pa mi je od svega najbitniji domet misa.I ako znas trenutnu cenu koja je za njega?
Pozdrav.

Sto se tice dometa sigurno moze da ide do 2,5 metra jer mi je tolika soba, gde mi se nalazi komp! 🙂 Mislim da bi tebi zavrsio posao! Mada sa te razdaljine od kompa ne mogu da pogodim ni jednu ikonicu! 🙂 Cena je oko 4.500 din. rekao bih i gde da pogledas da li jos imaju ali ne znam da li smem da spominjem imena firmi na forumu!

Nazad
Vrh Dno