Šta je novo?

Gde kupiti torbice ili nesto slicno za odlaganje cd/dvd diskova?

blaza

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2003
Poena
609
Gde kupiti torbice ili nesto slicno za odlaganje cd/dvd diskova bez kutija.

- Optimalno 50/100 komada po torbici/albumu/kutiji.

Imali su u Compdesku Datawrite torbice za 240 cd/dvd po ceni od 500 din ali ih vise nemaju.

Ako ti treba case logic ili neka kvalitetnija torbica pogledaj u knjižari pre terazijske česme (tamo gde je nekad bila ona tezga gde su se valjali muzički diskovi, odma čim izađeš iz prolaza, znači kad ideš od kneza ka terazijskoj česmi...drže i nešto računarske opreme, a imaju i dosta knjiga, veliki izlog...zaboravih kako se zove).

Ako ti treba jeftinija varijanta, imaš kod Srećka torbicu za:
40 komada ~ 1eur
80 komada ~1.6 eur

Za te pare kvalitetnije nećeš naći, ja imam 3 ove za 80 komada i do sada nisam imao problema sa cepanjem stranica, grebanjem diskova itd...mada verovatno kada bi ih dosta akao, posle nekog vremena bi se pojavili problemi :).
Zato sam ja za kućne potrebe uzeo ove jeftinije, a muzičke diskove koji su u kolima i koji se stalno cimaju tamo-vamo držim u case logicu.

Ako ti treba Srećkov tel. baci pm....

Ja sam kupio SilverLine, 120 diskova za 450 dinara. Prodaju se u knjizari preko puta ETF-a, mislim da je to Trzni centar Fontana.

imas kod kineza u bloku 70 od 100 do 200 dinzi za 80 diskova i od 80 do 150 dinzi za 40 diskova. ja ih tamo kupujem, treba biti malo uporan i traziti i moze svasta da se iskopa...

A koju bi torbicu preporucili za kola (30-40 kom)? Kontam da ce se CD-ovi dosta grebati pri vadjenju i stavljanju u nju ako je u pitanju neka ne kvalitetna plastika ili sta vec od cega su izgradjene pregrade.

@ Vertygo: Koje su to kvalitetnije torbice? Mislim firme koje proizvode case logic,... i koja jos

Poslednja izmena:
kod kineza pitajte na vise koliko ja sam uzimao vise puta i cena je 60din na 5 i vise komada

kao neko ko nonstop aka torbicu mogu da kazem da je CaseLogic zakon!

Ma gledao sam CL u IPS-u (Novi Sad) i cene su im :zgran:

U ove kineske od 40kom moze da stane samo 30 diskova a da moze normalno da se zatvori... :(

evo bas juce sam kupio osam kom. od 40 ( unutra staju 32 bez da se guraju a mogu da se naguraju i 36 ) za 500 din, i jos 2 kom od 80 za 250 din. Moj savet ju kupiti tamo i to one koje imaju labuda na sebi.

Torba za 240 diskova 600 Din... ovo sam prepisao iz oglasa, firma je CompDesk.

Pošto vidim da odgovori nisu najnovijeg datuma, aj da ja pitam : gde da kupim torbice tipa od 50-100 komada?
Ranije je bilo onih od 80 komada za tipa 350 kinti u prolazu kod Doma Omladine, ali ih oni definitivno neće više nabavljati.

Јефтине имаш код кинеза, коштају 100/150 дин за 40/80 комада, на више комада цена је мања, већ су о њима говорили пре две године, само ми се чини да су сада мало квалитетније, ове што сам скоро купио уопште не делују јефтино на први поглед (мада када их мало боље погледаш...).

I Logo je imao u ponudi, ja sam uzeo vece od 200 komada (Digitus), nije bilo bas ovih dana pa se ne secam cene ali mi je bila ok cena kad sam uzimao.

Kineske nemoj da uzimas, pre su bile dobre, a sad je cista shitina od torbi, prvo sto staje za 10-20 manje nego sto treba a da se ne naduje ko tele, drugo kesice se cepaju i opet nemas nista.
uzmi od ovih boljih nesto, sta bilo samo ne kineze.

Нису кинеске толико лоше, само мораш да пажљиво рукујеш са њима, исто ти је са Југом и Мерцедесом, обоје служе истој сврси, е сад, да је Мерцедес бољи јесте, али и Југо ради посао ако пазиш на њега.

Da ali taxisti voze mercedesa :)

Јел' то значи да пирати треба да купују маркиране торбице :p

okmijun je napisao(la):
Kineske nemoj da uzimas, pre su bile dobre, a sad je cista shitina od torbi, prvo sto staje za 10-20 manje nego sto treba a da se ne naduje ko tele, drugo kesice se cepaju i opet nemas nista.
uzmi od ovih boljih nesto, sta bilo samo ne kineze.

Pa ima kineskih i kineskih. I ove firmirane su vecinom kineske, cisto da se zna. Kod kineza postoje nekvalitetne i manje nekvalitetne. I jedne i druge sluze svrsi za dosta manje novca nego firmirane. U stvari htedoh reci treba potraziti i kod kineza one malo kvalitetnije koje su obicno upakovane u celofan, sa metalnim rajsfeslusom itd.

Те ја имам :)

Једино што је сморно је што треба пажљиво склонити онај пластивицирани део са сваке стране што је 40/80 у зависности од величине торбице.

Ако то прође а да торбица остане у једном комаду, спремна је за све ;)

П.С. Само пазите када извлачите рајфешлус по први пут да не оштетите онај платнени слој око њега.

takve ja u maxiju kupio za 60 din

456c207077a66_big

Poslednja izmena:
Kupio si torbicu u koju staje 320 diskova za 60 dinara? Ukoliko jesi samo reci da li ima toga još u tvom maxiju i koji je taj pa da uzmemo i mi :)

nisam video da je za 320 diskova, a i ne izgleda tako.

u ovu uz maxija stane oko 45 komada.

Bile su torbice kod jednog kineza koji nema svoju radnju vec ima svoj magacin, odnosno on snabdeva mnoge radnje na nasem trzistu takvom robom, kod njega je torbica od 320 Komada onakva ista kao u Alfamediji bila za 350din, dok je torbica od Yaide 240 komada bila 280 dinara, medjutim izgubio sam vizit karticu. Tako da kad je i meni trebalo nisam uspeo da ga nadjem, one male 24 komada su nesto uzasno jeftine oko 40-tak dinara.

Koliko se secam Yaide od 240 komada u nasim veleprodajama je oko 400 dinara.

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu, mislim da je ova pogodna za moje pitanje...

Konačno sam rešio da svoje DVDove koje sam držao u kutijama, spakujem u torbice... nakon dužeg razgledanja ponuda, shvatio sam da je sve to isto, donekle, i kupio sam neke na kojima stoji Xwave... Šatro izgleda ok. No, ono što me sada brine jeste što su DVDovi već nakon prvog vađenja ima gomilu onih sitnih, gotovo mikroskopskih ogrebotina... Naravno, to nije smetalo reprodukciji sadržaja sa njih, ali se pitam... koliko je podloga (bez)opasna po samu površinu DVDa? Da li vremenom, uz rad sa DVDovima, ove ogrebotine postaju opasnije po sadržaj na njima, u smilsu da mogu dovesti do nečitljivosti u optičkim uređajima?

A posebna je priča ta što u torbicu koja je deklarisana za 150 DVDova, kada se popuni do kraja, ista se ne može zatvoriti...

I ja bih prepakovao moje DVD-ove, pa me interesuje da li ima vece razlike izmedju ovih jeftinijih i skupljih po pitanju ogrebotina o kojima prica kAOSmonk?
I gde uopste videti neke kvalitetnije torbice?

Posle probanja svega i svacega, CD normal, CD slim kutija, raznih torbica, dosao sam do zakljucka mislim da je mnogo bolja varijanta cuvanje diskova u zvonu. Najbolje ona od po 25.

Nazad
Vrh Dno