Šta je novo?

Commodore se vratio

milanbb

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
02.11.2000
Poena
770
🙂

http://www.commodoregaming.com

predstavljeni su novi 'commodore rebranded' kineski PC-ji sa jedinstvenim C-Kin sistemom lepljenja nalepnica 😀

mada moram da priznam da mi se svidja kuciste sa ovim 'flat' dizajnom

247.png

I meni bas je dobro 🙂
ima li negde slika unutrasnjosti?

Nece da mi otvori sajt... Sta je u kucistu? C2D?!?

vrhunski izgleda kuciste!jos kad vidim logo...eh...nostalgija :type:

na svu srecu pa to mozes sam napraviti za jedno popodne :d Meni vise fali Amiga : (((

Bas to - ugradjivali su stvari "iz radnje". Sta ce mi Commodore za to? 🙂

P.S.
Nerazumno i nesebicno mrzim kucista sa vratancima.

Bas to - ugradjivali su stvari "iz radnje". Sta ce mi Commodore za to? 🙂

P.S.
Nerazumno i nesebicno mrzim kucista sa vratancima.

dodatna zvucna izlocaija drgar...mnogo bitna stvar, bar meni, nocu zatvoris vrata, a mogu i da se zakljucaju da deca (klinci) ne stiskaju dugmice po kucistu, recimo reset dok cekas 5 sati na render nekog projkta pa ti klinac/klinka od 4 god zvekne prst umazan kompontom preo reset ili power dugmeta 🙂

Commodore XX:
* Intel Core 2 Extreme Quad-Core processor QX6700: 2.66GHz 8M Cache
* ASUS P5N32-E nForce 680i SLI motherboard
* 2x 150GB 10000 RPM SATA Raid 0 and 2x 500GB 7200 RPM SATA Raid 1 hard drives
* 4GB Corsair Dominator 2xTwin2x2048-8500C5D memory: 1066MHz
* Philips DVD-RW optical drive
* 1000W ICE Cube power supply
* Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Gamer
* 2x NVIDIA 8800 GTX 768MB graphics cards

4170_commodorepc.jpg

Ovo je najjaci model, bice i slabijih GX, GS i G.Najslabiji G ce imati C2D 6300, 2GB RAM-a i 7900GS.

Kompletna vest:
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6505

Biće popularan među predškolcima... 😉

Dooobar je Commodore, ali nije onako demokratski ko pre. Nesto sumnjam da ce masina od par hiljada $ biti u stotinama hiljada srpskih domova...

Dooobar je Commodore, ali nije onako demokratski ko pre. Nesto sumnjam da ce masina od par hiljada $ biti u stotinama hiljada srpskih domova...

To o cemu ti pricas nije "demokratija", nego "socijala".

Dobro onda - commodore nije socijaldemokrata nego uber kapitalist igracka... 😉
Dobro kazu komentari na netu - jos jedan pokusaj da se alienware skine sa trona snabdevaca najkonfiguracija za one koji ne znaju da je sami naprave i hoce da potrose hiljade u chvrstoj valuti , paz sad: VISE nego sto treba.

A inace osnovni cilj racunarske industrije je uvodjenje socijalnog blagostanja medju korisnike ? 😉

Ma debeljko je debeljko, a ovo je fora da se uzmu pare na ime, zakitili ga malo i to je to

Pa ja ću lepo da zalepim na moje kućište "Atari" pa nek neko kupi za grdne pre...

Ako je Tulip (NL) prodao to za 40miliona $ (samo brend) onda naravno da ce 'novi Commodore' uraditi sve i da taj novac vrati. A da nikada necemo videti novog debeljka, spekicu, atarija, amigu - to svakako.

Oni ljudi na koje Commodore brand jos uvek ima bilo kakvog utiska imaju vec po troje dece (a neki i unuke), tako da mislim da je ovoj "marketinskoj" akciji nekako istekao rok. Mogao je neko da otkupi i "ENIAC" stikere i krene da sklapa stvari sa newegga, pa da jedino Aca ovde pusti nostalgicnu suzu :d

Imaju zanimljiv stand na CeBIT-u (evo par fotki koje sam uslikao danas). Medjutim, ne dele Commodore majice 🙂

Inace, imaju na standu i jedan C64, mada sve ovo ostalo nema nikave veze sa pravim Commodore-om...

Prilozi

• Scaled Image 1.jpg
    Scaled Image 1.jpg
    103.2 KB · Pregleda: 121
  • Scaled Image 2.jpg
    Scaled Image 2.jpg
    143.6 KB · Pregleda: 121
  • Scaled Image 3.jpg
    Scaled Image 3.jpg
    162.4 KB · Pregleda: 108
  • Scaled Image 4.jpg
    Scaled Image 4.jpg
    151 KB · Pregleda: 113
  • Scaled Image.jpg
    Scaled Image.jpg
    97 KB · Pregleda: 110
Sta je sa Amstradom 🙂

Isto što i sa Orlom. 😀
Pozdrav. :wave:

Poslednja izmena:
Imaju zanimljiv stand na CeBIT-u (evo par fotki koje sam uslikao danas). Medjutim, ne dele Commodore majice 🙂

Inace, imaju na standu i jedan C64, mada sve ovo ostalo nema nikave veze sa pravim Commodore-om...

E ja sam bogami slikao bas TAJ Commodore. 🙂
Cela prica naravno nema blage veze sa C64 ili C128.

Samo da dopunim delimirove slike.

Prilozi

• Bild 093.jpg
    Bild 093.jpg
    264 KB · Pregleda: 74
  • Bild 096.jpg
    Bild 096.jpg
    221.4 KB · Pregleda: 64
  • Bild 097.jpg
    Bild 097.jpg
    187.4 KB · Pregleda: 68
  • Bild 127.jpg
    Bild 127.jpg
    168.1 KB · Pregleda: 80
  • Bild 128.jpg
    Bild 128.jpg
    169.4 KB · Pregleda: 77
Ja u prvom trenutku kada sam cuo za ovo pre neki dan pomislih da je u pitanju povratak pravog commodorea. Pomislio sam da se radi novi kucni komp, sa novim hardwareom za pod misku i za poneti.
Ovo nema nikakve veze ca commodoreom sem logotipa !

Ima nekakve veze, posto uz masine dolazi i C64 emulator, a obezbedjen je on-line support, tako da ce nedeljno moci da se downloaduje nova kolicina "retro" igara.

Ma ja cekam nekog da stegne petlju i napravi racunar za pod misku koji je moguce nakaciti na bilo koje HDTV sucelje. Naravno da bi commodore logo vec odradio pola posla. Naravno pod uslovom da vizuelno podseca na svog predhnodnika.

Nazad
Vrh Dno