Šta je novo?

7GHz Spacemaster did it!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Plocu sam vratio i modove sam skinuo ali mozda ovo moze da ti pomogne.
Nas drug kakaroth je uradio mod(vcore i vdrop)a ti posto si dobro sa Misom zamoli ga da ti on to uradi, a cu ti to uraditi drage volje kroz 10 dana cim mi stigne lemilica...
:wave:

ok,zanimalo me da li si i uradio i gde prichvrstio vmod za memu....

Bravo majstore!

Svaka cast. Znaci taj kontejner radi posao extra.

Ma pot je vrh, i mene je iznenadio svojim radom. Ostaje da ga ispoliram celog i da ga malo odmorim dok ne stigne neki zanimljiv CPU.

Dobar si, druze, dobar si... 😉

Fino OC od tricavih 133% LOL

Uh Sunce ti ..... :zgran:
Ne bi me cudilo da sutra osvane tread "16 GHz Spacemaster did it!" :banana:

......:angel: :hair: :Klanjanje

Promeni nick u OCmaster.
Svaka cast!!:wave:

dabar rez zar nisi mogao jos malo da ga poteras ipak ti WR bezi za 1Ghz

dabar rez zar nisi mogao jos malo da ga poteras ipak ti WR bezi za 1Ghz

Na zalolst ploca nije htela da se budi na nizoj temperaturi od -80C, sa nekim drugim procesorom WR bi mogao da se dostigne, ali ekipa koja je odradila WR imala je veoma veliki broj CPU-a da istestira i na kraju su odradili WR.

nisi los naziv dao potu 🙂 -> Undertaker ! ha ha ha 😀

nisi los naziv dao potu 🙂 -> Undertaker ! ha ha ha 😀

I meni se svidja 🙂 undertejkovao je Dekarin i Miskov crtez i odneo ga metalstrugaru 😉, i posle kao prica na forumu blaga modifikacija k|ngp|inovog bla bla bla bla i mene je odusevio radom bla bla bla, a vidim iz aviona da ni jednu jedinu meru nije promenio u odnosu na nash sem sto ga je pustio 1, 2 cm vise, ovo sam malo pomenuo jer je glupo nazivati neciji tudj rad svojim imenom.

ovo sto on i mi (sad vec kakaroth 🙂) ima su potovi koji verovatno najbolje odvode temp na svetu, za DI su zmajevi iako je "pimp" dizajn, gubitaka malte ne i da nema:

za azot ako proc nema cold bug takodje, pojesce za dorucak bilo koji drugi pot, medjutim ako ima onda vec su malo zeznuti za kontrolu, tj mnogooooooo zeznuti treba bas biti maher u sipanju ili imati sistem za sipanje na kontejneru za azot ali i tu ima leka, da se sipanje bolje kontrolise a da perfomanse ostanu u dlaku iste.... tu vec nastupa Pot rev 1.02 by Dekara&Misko 😉

Poslednja izmena:
I meni se svidja 🙂 undertejkovao je Dekarin i Miskov crtez i odneo ga metalstrugaru 😉, i posle kao prica na forumu blaga modifikacija k|ngp|inovog bla bla bla bla i mene je odusevio radom bla bla bla, a vidim iz aviona da ni jednu jedinu meru nije promenio u odnosu na nash sem sto ga je pustio 1, 2 cm vise, ovo sam malo pomenuo jer je glupo nazivati neciji tudj rad svojim imenom.

ovo sto on i mi (sad vec kakaroth 🙂) ima su potovi koji verovatno najbolje odvode temp na svetu, za DI su zmajevi iako je "pimp" dizajn, gubitaka malte ne i da nema:

za azot ako proc nema cold bug takodje, pojesce za dorucak bilo koji drugi pot, medjutim ako ima onda vec su malo zeznuti za kontrolu, tj mnogooooooo zeznuti treba bas biti maher u sipanju ili imati sistem za sipanje na kontejneru za azot ali i tu ima leka, da se sipanje bolje kontrolise a da perfomanse ostanu u dlaku iste.... tu vec nastupa Pot rev 1.02 by Dekara&Misko 😉

Dobro necemo sad preterivat, gledajuci iz te perspektive mogao bi i kingpin prvi da kaze da ste svi lamer'i jer ste mu kopirali pot. Drukse receno ti prvi si na XS trazio uputstva za izradu pota i ako si ga malkice modifikovao sad ne smije niko tvoj "patent" da kopira ???? 🙂

Iz te cijele price samo vidim jednu pozitivnu stvar , taj metalostrugar ima koristi da nahrani djecu ! 🙂

Poslednja izmena:
Ahahaaa koja ljubomora!Ok kopirao sam tvoj pot,ali ipak ti na svoj nebi smeo da nadogradis Al,a zasto pa ti vecznas.Sam kingpin se nasmejao tvom potu,kao u fazonu dobar ovaj moj pot.Mislim tamam sam pomislio covek se promenio,a od zavisti ne moze da zivi.
Ponavljam kopirao sam tvoj pot, ali za LN2 moj pot gledano na tvoj je undertaker (WWF), gde to nikad nebi napisao da to nisi gore trazio,nadam se da ti je jasno.Ahaaahaaa koja ljubomora.
I meni se svidja 🙂 ni jednu jedinu meru nije promenio u odnosu na nash sem sto ga je pustio 1, 2 cm vise, ovo sam malo pomenuo jer je glupo nazivati neciji tudj rad svojim imenom.😉
Ahahaaa pa ovo je forum za razmenu informacija, pa kad bi se ja ljutio na tebe sto si davno to bese, nekoliko puta me zvao kako sta i gde da se polira, pa zatim ceo postupak si kopirao nekoliko puta na forumu(cak si istu pastu naveo od zilion proizvodjaca u Digitralu, sto mi je krajnje drago)pa zar sam i ja trebao da se ljutim, heh koja bolessss...
Aj sad nesto bizarno
Ali i za tebe ima leka, ajde ovako, ako si toliko ubedjen da je samo visina promenjena u odnosu na tvoj pot i da nista konsturktivno nije promenjeno(tipa izgled ili jos neka dimenzija) hoces da lepo da odemo kod advokata i lepo sudski resimo ovaj problem (po tebi problem)😉
E moj Misko pa zar je moguce da si toliko ljubomoran, pa zar nisi posle toliko godina na forumu shvatio svrhu foruma, mislim bolesss!

Heh:wave:

Poslednja izmena:
o boze ponovo pocinjete ..........

E a iskreno neznam sta se toliko hvatate za "dizajn", pa svako ko ima malo mozga u glavi i neko poznavanje masinstva i termodinamike napravice skoro identican pot, nije kao da tu postoji neko revolucionarno resenje, a samo testiranjem i isprobavanjem mozete doci do nekog savrsenijeg resenja koje opet nema mnogo razlike od ostalih.

Koliko ja vidim tu ima par stvari koje se mogu razlikovati:
1 debljina zida
2 visina
3 precnik (koj jelte zavisi od debljine zida donekle
4 unutrasnja obrada

Sve je to ...... jaaaaaaaaaaaaaako slicno kod svih potova, a onaj ko ima bolje znanje iz termodinamike i masinstva imace bojli pot.
Vi bolje da se organizujete i nadjete neku hladnjacu da tamo vrsite testove imacete bolje rezultate nego sa "univerzalnim" dizajnom pota.

Poslednja izmena:
Nego drugari ja u svabiji zemlji gdje se sve placa pa i lijepa rijec 🙂
Nabavih 4kg elektrolitnog bakra za samo 28€ , stari drugar radi na CNC glodarici , odradice ce dzabe kontejner 😀

Uskoro vam se prikljucujem. I da nemoj slucajno da neko dodje na ideju da me tuzi 🙂

Svaka cast Montoja!
Gledaj samo da ti beba bude sto vece visine, jer meni i sa 32cm se nasla po koja zalutala kapljica LN2 jer ovo cudo kljuca kao blesavo.Poz.

Svaka cast Montoja!
Gledaj samo da ti beba bude sto vece visine, jer meni i sa 32cm se nasla po koja zalutala kapljica LN2 jer ovo cudo kljuca kao blesavo.Poz.

dobro bakar ce biti preko 20cm a za nastavak moram jos da vidim. jos 20cm aluminijuma i taman 🙂

@monti & space

ako tako nastavite,moracete da radite sesije pod vedrim nebom 😀

bolje da analizirate nacin doziranja tecnog azota,mozda negde gresite 😉

Spacemaster je napisao(la):
cak si istu pastu naveo od zilion proizvodjaca u Digitralu, sto mi je krajnje drago
Ja sam text pisao!
Misko je stavljen samo u potpis jer je politika chasopisa takva ( ja sam ga naveo u textu i kako je skinuo 10ak stepeni time a on izashao u potpisu)
Ako se secash iz nasheg razgovora pitao sam te da li hocesh tebe da stavim ti si rekao da nema potrebe 😉 ,tako da si u potpisu mogao da budesh ti pored mog i Miskovog imena 😉
Tako da Misko nema veze sa ovom!
Nemoj da je nekom palo na pamet da sam Miskov ili bilo chiji drugi advokat! ( samo volim uvek da se iznese istina 😉)

monteboy je napisao(la):
Nabavih 4kg elektrolitnog bakra za samo 28€ , stari drugar radi na CNC glodarici , odradice ce dzabe kontejner
Brate nash, nemoj to da nam radish 😛, ne mogu da verujem koliko je sve jeftinije (ko da smo na drugoj planeti a ne drzavi...)
Ubuduce samo napravi i reci da je koshtalo bogao oca da nam bude lakshe 😀 ,c c c shta ti je standard...

For stax

Ma problem je sigurno u sipanju, stoga bi najbolje bilo da se namesti "cesma sistem" gde bi dotok LN2 bio regulisan ventilom, ali primera radi boca od 50l koja bi to mogla da odradi kosta 4000eura(odprilike).
Stoga svakako da je sipanje problem pogotovo kad sam radis...
Ipak imam nekoliko ideja, ali ne i toliko vremena, no otom potom.

Ja sam text pisao!
Misko je stavljen samo u potpis jer je politika chasopisa takva ( ja sam ga naveo u textu i kako je skinuo 10ak stepeni time a on izashao u potpisu)
Ako se secash iz nasheg razgovora pitao sam te da li hocesh tebe da stavim ti si rekao da nema potrebe 😉 ,tako da si u potpisu mogao da budesh ti pored mog i Miskovog imena 😉
Tako da Misko nema veze sa ovom!
Nemoj da je nekom palo na pamet da sam Miskov ili bilo chiji drugi advokat! ( samo volim uvek da se iznese istinaunu

Moje izvinjenje nisam znao, ispod teksta su bila oba imena...
E sad zamisli da sam ja kad sam ti urucio vodeno prigovorio tebi sto si koristio identican nacin postavljanja komponenti za vodeno kao sto sam ja, pa zamisli sad kad sklopis svoj novi vodeni sistem ja posle tvog objavljivanja moda javnosti napravim identican(sa manjim izmenama) i jos neko sa foruma napravi isto. Hoces li i ti biti biti kivan na tog nekoga ako kaze da mu je moj mod bio uzor(odnosno tvoj).
Mislim Dusane zar smo zaboravili zasto smo ovde, zar nije ovo mesto razmene informacija i druzenja u celini, pa ako nije onda sam se ja grdno prevario.
Javi kad budes sklapao sistem😉
A ja tebi javljam da vidis sta je cica namestio koliko za vikend😉

P.S Sto se tice sipanja, sipao sam klasicno iz termosice u levak, ali da ne bude zabune nije bilo mnogo kapi, tokom sipanja mozda nekeoliko sitnih sam video da izlecu (sto ce reci nije bilo izlivanja ili nekakve druge havarije)...

Poslednja izmena:
animaN je napisao(la):
Nemoj da je nekom palo na pamet da sam Miskov ili bilo chiji drugi advokat!

Ma ne to mjesto je vec zauzeto 🙂 pitaj Dekaru 🙂

Poslednja izmena:
Moje izvinjenje nisam znao, ispod teksta su bila oba imena...
E sad zamisli da sam ja kad sam ti urucio vodeno prigovorio tebi sto si koristio identican nacin postavljanja komponenti za vodeno kao sto sam ja, pa zamisli sad kad sklopis svoj novi vodeni sistem ja posle tvog objavljivanja moda javnosti napravim identican(sa manjim izmenama) i jos neko sa foruma napravi isto. Hoces li i ti biti biti kivan na tog nekoga ako kaze da mu je moj mod bio uzor(odnosno tvoj).
Mislim Dusane zar smo zaboravili zasto smo ovde, zar nije ovo mesto razmene informacija i druzenja u celini, pa ako nije onda sam se ja grdno prevario.
Javi kad budes sklapao sistem😉
A ja tebi javljam da vidis sta je cica namestio koliko za vikend😉

P.S Sto se tice sipanja, sipao sam klasicno iz termosice u levak, ali da ne bude zabune nije bilo mnogo kapi, tokom sipanja mozda nekeoliko sitnih sam video da izlecu (sto ce reci nije bilo izlivanja ili nekakve druge havarije)...

Slazem se da treba koristiti tudja reshenja ako su dobra 😉 ,
Michael Jordan je napisao(la):
Nisam izmislio ni jedan potez, kopirao sam druge i trudio se da to dovedem do savrshenstva, ali sam uvek znao da se setim od koga sam to nauchio
Ja sam koristio tvoje blago modifikovano reshenje koje si opet ti koristio od nekog...
Ako je pot kao Miskov trebao si da spomenesh da je blago modifikovani ekipin pot a ne kingpinov.Ili pak da napishesh da si izvukao sve najbolje iz kingpinovog i ekipinog pota 😉
Kao shto sam ja uvek govorio da je moje hladjenje modifikacija tvog hladjenja.
Chak i kad budem sklapao moje novo hladjenje neke stvrai necu menjati...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno