Šta je novo?

Samsung 226BW i MagicTune problem

Lazarus

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2004
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dobar dan.

Nikako mi ne uspeva da pokrenem MagicTune Premium aplikaciju radi kalibracije monitora iz naslova. Non-stop mi prijavljuje da verzija nije kompatibilna (a koliko ja znam to je poslednja koja se pojavila za 32bit XP - verzija je 1.0.39). Vidim da postoji i verzija koja ima oznaku 2.0.01, ali je naznačeno da je za Vistu? Da li to znači da bih trebao da skinem ovu noviju verziju ili, jednostavno, nešto ne radim kako treba.

BTW, grafička je Asus 8800.

Hvala unapred.

Dobar dan.

Nikako mi ne uspeva da pokrenem MagicTune Premium aplikaciju radi kalibracije monitora iz naslova. Non-stop mi prijavljuje da verzija nije kompatibilna (a koliko ja znam to je poslednja koja se pojavila za 32bit XP - verzija je 1.0.39). Vidim da postoji i verzija koja ima oznaku 2.0.01, ali je naznačeno da je za Vistu? Da li to znači da bih trebao da skinem ovu noviju verziju ili, jednostavno, nešto ne radim kako treba.

BTW, grafička je Asus 8800.

Hvala unapred.

http://www.samsung.com/Products/Monitors/magictune/magictune_03s.htm

226bw nije na spisku podrzanih monitora

Imam i ja problem.
226bw a kartica mi je 6600.

Skinuo sam ovu ver.:

MagicTune Premium International Download (version 1.0.56)
MagicTune Preminum is a update version of MagicTune 3.6 and 4.0.
Please uninstall previous version before installing MagicTune Premium.
MagicTune Premium is for 2000, 2003, and XP.

Nije mi jasno da nije podrzan??? Ovo je samsungov program, zar ne? A uz to je noviji monitor.

Zzzzz... Ja jos sinoc proveravao da mi niste odgovorili a evo ni danas nista... :(

Uzrok je graficka, ni meni ne radi od kada sam promenio graficku

Pa sta da radim onda? Kako da izvrsim kalibraciju?

Mada ti imas 6600, tebi bi trebalo da radi, cini mi se da ljudima sa tom grafikom radi. Meni je radio savrseno sa 1600pro, od kada sam je zamenio sa 3850, ne radi

MagicTune mi ne radi.

Pise:
"This comp. doesn't support magictune..." itd da ne citiram sve.

Verovatno da postoji jos gomila drugih programa samo niko da se pojavi da posavetuje...

Nazad
Vrh Dno