Šta je novo?

Besplatno slanje SMS-a sa interneta

nema nikakvih ogranicenja i radi super,ponekad se na kratko zaglupi,inace shalje ko lud:)

Salje fino na Telenor brojeve. Da li je neko probao u inostranstvo? Jedino... 120 karaktera i primalac ne moze da zna od koga je poruka :trust: Al dobro, bar je free (ako radi za inostranstvo, usteda je velika).

Samo da se ne preoptereti previse, pa da pukne kao i dosadasnji free servisi.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Mobik.com...
link je super free je registracija i salje poruke ko lood. Samo ne znam zasto po neki put ukopa kod slanja...inace owako super :)

Aha super je...mada me nervira sto se zaglupljuje dosta, zato ga i ne koristim!

Meni mobik sasvim OK radi radnju, takodje ponekad zaglupi, ali podnoshljivo je, medjutim, ne mogu slati u inostranstvo..
Kad ne radi mobik, tu je callwave, yahoo docklet.. takodje zaglupi, ali shalje u skoro sve zemlje.. ;)

dobar je ovaj mobik, samo me smaraju reklame posle svakog poslatog sms-a, posto je dial-up u pitanju :)

ne valja im taj spisak jer imaju sponzore za skoro sve mreze a nista im od toga ne radi a i najbitnije ne moze da se salje preko...bzvz

da, pokusao sam da posaljem sms za hrvatsku, nema sanse.....

meni mobik nece da radi uvek mi kaze blocked no sponsor kad poshaljem poruku,a prve dve poruke je poslao i stigle su,od tada nishta!!

od juche ne radi mobik,kaze da nema sponzora...Kakav smor ne verujem a taman sam se navuko:D

Ne radi:( bedak, ja se taman ponadao da posaljem nesto za DZ:(

Nije mi se ni svidjao :) Ruzno je sto ne pise lepo broj telefona, jos i samo 120 slova.....

http://www.wadja.com
neogranicen broj poslatih sms'a:d
bilo gde u svetu:-devil-:
sms stize ODMAH:banana:
radi reply:eyebrows:

ima vec tema o ovome

Probajte da vam šalje na gmail, ne znam ;)

Meni ne stižu poruke uopšte, iako prijavi da ih je poslao.

ista situacija i kod mene, prsli su.....bilo je lepo dok je trajalo

Koji je najbolji za ovakve stvari? Upravo probavam neke...

Vrh Dno