Šta je novo?

Najbolji fliper za PC ?

Win-ov 3D pinball :smoke:

Kakve to ima veze?Znam mnogo 2d flipera koji su extra a ako je web star oni su praistorijski 🙂
the web je prvi iz Pro Pinball serije, a njegovi naslednici su, ruku na srce, daleko bolji po svemu, i izgledaju OK i za danasnje pojmove (pa cak mogu i da namuce komp u najvisim rezolucijama).

Ne znam koji je najbolji ali je mnogo dobar dream pinball 3d , odlican,lepo izgleda

Timeshock!!!
Sad sam gledao shotove,ja sam mislio ta je taj fliper "the web".:lupko:
'Ladno sam zaboravio kako se zove fliper a igrao sam ga 100 godina.

Pro Pinball: Fantastic Journey - ovo kida, skino sam demo (32 mb) radi ok...
rezolucija stoji na 640x480, u full verziji ima i vecih...

Ja sam pre neki dan instalirao Pure pinball i prijatno se iznenadio. Grafički, mislim da je definitivno najlepši fliper ikad napravljen, dok je po igrivosti Thimeshock možda malo ispred. :wave:

Bigrace Usa. Taj sam probao, a vremenom i odigram koju partiju .
Mislim da i "Balls of steel" nije los?

Cela pro pinball serija : timeshock, big race usa, fantastic journey je sjajna kolekcija SIMULATORA pinballa. Ima ih na Emule u full verzijama...jer igre su stare od 8-10 godina pa ...
eto jeftine a dobre zabave ! 🙂

Neverovatno je da niko vise ne pravi iole dobre flipere! U poslednjih par godina sam nabavio/skinuo bar 5 igrica i svaka je dozivela uninstall par minuta posle install...

Uh nacisto sam zaboravio Timeshock.Znaci rasturao sam ga samo tako na PS1. Difinitivno je jedan od najjacih.Ima jos jedan sa piratima "SlamTilt Resurrection" on je isto extra.

Poslednja izmena:
jedan period sam bio upaljen za flipere i trazio, trazio, trazio i odustao!!! Po meni jednostavno fliper nikada ne moze da bude na pc-ju ni 10% uzitka od pravog.... 🙂

Pro Pinball ima 4 flipera, hronoloski - The Web (najstariji, mislim da je za dos ili win 3.11, radi bez problema i pod xp-om), TimeShock, Big Race: USA i Fantastic Journey. Ova dva poslednja su meni najdraza, mada je i TimeShock odlican. Svi ostali fliperi, Addiction i ostali koje sam igrao nisu ni primaci Pro Pinball seriji po kvalitetu simulacije.

Nazad
Vrh Dno