Šta je novo?

Upomoc ICQ problem!!!

• Začetnik teme Začetnik teme abacus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

abacus

Čuven
Učlanjen(a)
24.11.2004
Poena
650
Da li neko zna gde ICQ chuva listu kontakata jer trenutno ne postoji mogucnost logovanja na postojeci nalog?

Liste se cuvaju na ICQ serveru

Poslednja izmena:
Liste se cuvaju na ICQ serveru
Moja greshka.Nisam dovoljno precizno definisao pitanje.Onaj ko ima problem koristi ICQ 5.1 Lite ( ja vec odavno koristim Mirandu).
Pitanje je preciznije: gde se chuvaju kontakti na HDD korisnika tj. u lokalu ???
Da li je to ICQ direktorijum ili u My Documents ili u nekom hidden folderu ili...

Da nije mozda ovo ?

C:\Program Files\ICQLite\XXXXXXXX.fb ?

Liste se ucjavu na SERVERU ICQ i to je to!
Znaci ja sad dodjem kod tebe i logujem se na ICQ i odmah dobijam moju kontakt listu,
znaci ne zavisno od racunara, dakle na serveru

Pitanje:
Sto ne postoji mogucnost logovanja na postojeci nalog?
ako si zaboravio sifru imas na sajtu ICQ da resetujes sifru.

Poslednja izmena:
@KIBLA's & @abacus: Ako se koristi Miranda, ima mogucnost izbora gde se cuvaju kontakti: ili u lokalnom <ime_naloga>.dat fajlu u Mirandinom direktorijumu ili na serveru. Ako je ovo drugo izabrano, onda nema pomoci, sem da se ulogujes na nalog.

@KIBLA's & @abacus: Ako se koristi Miranda, ima mogucnost izbora gde se cuvaju kontakti: ili u lokalnom <ime_naloga>.dat fajlu u Mirandinom direktorijumu ili na serveru. Ako je ovo drugo izabrano, onda nema pomoci, sem da se ulogujes na nalog.
znam za mirandu, ali covek je pitao za ICQ i ja paricam za ICQ

Hm, da, nisam dobro pogledao postove. Emocionalno sam rastrojen, izgleda da mi je zveknula maticna... 😀

Ja nisam emocionalno rastrojen pa ću da vam skrenem pažnju na nešto... Registrujte novi nalog na ICQ sajtu pa ga uključite u Mirandi. Videćete da je cvetić ili beo ili crven mada ste on-line. Probajte sa Trillianom. Isto. Probajte sa ICQ Lite. Voila!

ICQ je uveo neku caku koja sabotira alternativne programe, a ovi to očito još nisu provalili.

Koristi ICQ 2003a Pro, tu se lista cuva lokalno i uvek je vidljiva nevezano za to da li si na netu ili ne. Ne vidim shta je poenta sa svim tim Lite verzijama koje su prenatrpane svim i svachim. ICQ 2003a Pro ima apsolutno sve shto treba za komunikaciju, mali je i veoma brz.

Nazad
Vrh Dno