Šta je novo?

Audigy4 i Win98

Možda sa kX drajverima. Ako to ne pomogne onda nikako.

Pokkusao sam sa kx drajverima, rade pod win98, ali nisam siguran da li podrzavaju Audigy 4. FAQ kaze da je Audigy4 pro delimicno podrzan, a ja imam Audigy 4 bulk, nisam siguran da li se mnogo razlikuju hardverski.
Inace, postoji li neki specifican metod za instalaciju ovih drajvera pod win98?

Koliko se sećam razlika između Audigy 4 i Audigy 4 PRO je samo u tome što PRO varijanta ima FireWire port i externi modul za dodatne ulaze i izlaze, ali su obe kartice bazirane na istom čipu.
Da li ikako možeš da izbegneš tu kombinaciju ili je baš neophodno da bude Win98 i baš Audigy 4?

Mozda, ako uspem da instaliram win95:p Salim se, igraju mi se starije igre koje je ziva muka naterati da prorade pod xp-om (a ima ih i koje nece). Svaki put moram 2 dana da trazim resenje na netu i na kraju mi se ogadi igra:mad:

Mozda, ako uspem da instaliram win95:p Salim se, igraju mi se starije igre koje je ziva muka naterati da prorade pod xp-om (a ima ih i koje nece). Svaki put moram 2 dana da trazim resenje na netu i na kraju mi se ogadi igra:mad:

Deja vu!
Ja sam problem resio kupovinom jednog starijeg racunara za bedne novce sa sound blasterom AWE 32 i 3Dfx Voodoo 5 5500. Topla preporuka! :wave:

To mi je skroz bezveze - imam komp 5x jaci od potrebnog za navedeno, a treba da uzimam sporiji da bi se igrao. Ako moze - moze, ako ne dovidjenja:wave:

DA, ali poenta je igrati se na voodoo-u :smoke: Ne kapiram šta je tu loše. I ja sam to isto hteo da uradim, ali em nemam vremena, em sam u 3 pm od kuće, ali ne odustajem, voodoo 2 čeka svojih 5 minuta :D Baš za stare igre.

Nazad
Vrh Dno